Abdullah Avcı'dan ilginç yorum: Bu işler Playstation değil

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Bir şeyleri geliştirmen için kaliteyi de geliştirmen gerekiyor. Bu işler Playstation değil." dedi.

Abdullah Avcı'dan ilginç yorum: Bu işler Playstation değil
Abdullah Avcı'dan ilginç yorum: Bu işler Playstation değil
GİRİŞ 06.12.2023 23:25 GÜNCELLEME 06.12.2023 23:25
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası, 4. tur maçında sahasında Çorum FK'yı 3-1 mağlup ederek 5. tura yükseldi. 

Bordo-mavili takımın teknik direktörü Abdullah Avcı, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı'nın açıklamaları şu şekilde: 

"Bir kupa varsa ortada Trabzonspor her zaman taliptir"

"Bir kupa varsa ortada Trabzonspor her zaman taliptir. Trabzonspor, bu kupayı 9 kez kazanmış bir şehirdir."

"Bu işler PLaystation değil"

"Oyun organizasyonundan bahsediyoruz, bunu geliştirmek için çok çalışacaksınız. Bir şeyleri geliştirmen için kaliteyi de geliştirmen gerekiyor. Bu işler Playstation değil. Çok eksiklerimiz var. Ulaşılabilir hedefimiz Avrupa kupalarına gitmek. Devre arasına itibariyle oyuncu kalitesi olarak üzerine koymamız gerekiyor. Ben bu şehrin nasıl bir oyun istediğini bilen ve gerçekleştiren bir teknik direktörüm. Bugün kazandık, bir pansuman kupada devam edebilmek. Şimdi Gaziantep maçına döneceğiz. En iyi şekilde hazırlanacağız."

"Doğru zamanda kullanmak istiyoruz"

"Enis Destan, 2 sene önce ben buradayken potansiyel oyunculardan biriydi. Maç oynaması gelişimine katkı sağlıyor. Takıma yardımcı oluyor. Biz de onu bu şekilde ödüllendiriyoruz. Bugün ilk defa Umut süre aldı. Şehir herkesi bir anda görmek istiyor ama öyle olmuyor. Doğru zamanda kullanmak istiyoruz."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 12
  • Ömer Genç 4 ay önce Şikayet Et
    Yorumcular PlayStation tarzı altı numara savunması zayıf bek hücumda iyi ondan sekiz olmaz yedibuçuk belki...Kendilerini tekzib eden yorumlar ama hocalar da sanki onları dinliyor...GS da kerem bizde Ömür meselesi gibi...
    Cevapla
  • CİHAN ARISOY 4 ay önce Şikayet Et
    Avcı bu sezon feda sezonu mu Bu sezon u es mi geçiyorsunuz Ne zaman fırtına gibi esen Trabzon u izlicez siz gidince mi acaba ?
    Cevapla
  • Trabzonspor hayranı 4 ay önce Şikayet Et
    Türkiye'nin en tatsız, tuzsuz futbolunu oynayan takımız hocam. Futbol zevkimiz eksilere düştü sizin bu oyununuz yüzünden. Vallahi Çorum'un oyunu daha zevkliydi.
    Cevapla
  • misafir 4 ay önce Şikayet Et
    abdullah avcı avrupadaki maçlarda bir şey yapamadığını da gördük.
    Cevapla
  • kadir karakuş 4 ay önce Şikayet Et
    Çorum spor seni eleseydi kol bozuk mu diyecektin.. Senin kaliten ne ki jaka satıyorsun. Çorumfk yi küçümseme bir gün gelir kapısında ekmek dilenirsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle