Abdullah Avcı'dan Uğurcan Çakır açıklaması

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Genç bir kaleci var elimizde. Uğurcan milli takım ve bizim için çok önemli." dedi.

Abdullah Avcı'dan Uğurcan Çakır açıklaması
Abdullah Avcı'dan Uğurcan Çakır açıklaması
GİRİŞ 27.11.2023 23:13 GÜNCELLEME 27.11.2023 23:15
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig’in 13. haftasında Sivasspor deplasmanından 3-3 beraberlikle ayrılan Trabzonspor’da Teknik Direktör Abdullah Avcı, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.

Müsabakayı değerlendirerek sözlerine başlayan Avcı, “Milli takım arasından sonra tekrar lige döndük. Milli takımımızı da tebrik ediyor, başarılar diliyoruz. Bugün Sivas’ta doğal olarak hava şartları zordu ancak zemin iyiydi. Her zaman bu tür futbol ortamlarında oynamıyorsun. Sivasspor takımı bir değişim gösteren takım. Rıza hocayla iyi işler yaptılar. Servet hocayla bambaşka bir oyun oynatıyor. Çalışmamıza rağmen 3 tane gol yedik. Kazanmak için geldik. Trabzon kazanırsa mutlu olur, kazanamazsa mutsuz olur. Oyunun büyük bölümünde çabuk kırılan Trabzonspor’dan tepki veren bir Trabzonspor olması iyiydi. İkinci yarıya kazanabileceğimiz düşüncesiyle başladık. Rakibi oyuna ortak ettik ayağımızdaki topları kaybederek. Son bölüm iki takım adına da aksiyonlu oldu. Bol aksiyonlu maç oldu. Trabzonspor’un inişleri çıkışları olacak. Hep söylüyorum çok çalışacağız. Dersimize iyi çalışarak daha iyi hale geleceğiz. Sivasspor’a da başarılar diliyorum. Detayların olumsuz olanlarını da değerlendireceğiz” dedi.

“Uğurcan bizim için çok önemli”

Bir gazetecinin “Kaleci Uğurcan Çakır’ın sakat olması sizi etkiledi mi?” sorusuna Avcı, “Ona öyle bakmamak lazım. Genç bir kaleci var elimizde. Uğurcan milli takım ve bizim için çok önemli. Çok rahat geçişler verip goller yedik. Bunu da telafi etmeye çalışacağız” yanıtını verdi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 5
  • Eski TS li 4 ay önce Şikayet Et
    Şu Enis Destan gibi muhteşem bir yetenek varken, neden hep yedekte tutulur acaba, bu kafayı anlayan var mı? Çocuk her girdiğinde ya atıyor, ya attırıyor. Mücedele, koşu, pres, gol, asist ne istetsen var. Ama süre alamıyor ki beyfendiden. Trezeguet bu takıma en faydalı olabilecek isimdir, maalesef o da yedekte tutuluyor.
    Cevapla
  • Mustafa Gürbüz 4 ay önce Şikayet Et
    Bekasetas ne yaptı, rakip ilk golde 53 metre topu sürdü yanında bir tane trabzonsporlu yoktu otoyol olmuştu o alan orta alanın önü arkası boş pres yapacak adam kovalayacak kimsen yokmu?
    Cevapla
  • Misafir2 4 ay önce Şikayet Et
    Taha nın boyu kısa yetersiz kaleci
    Cevapla
  • Düzceli 4 ay önce Şikayet Et
    Hocam bu kalecinin gözleri uzağı görmüyo bir muayene ettirin
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    kaleci çok iyi pişmesi lazım,rakip bundan faydalandı,yoksa Mac Trabzonspor undu,üç golde armut gibiydi,
    Cevapla