Larsen'den ayrılık iddialarına cevap!

Karadeniz devinden ayrılması beklenen oyuncular arasında gösterilen Larsen, Danimarka basınına transfer ihtimaliyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Larsen'den ayrılık iddialarına cevap!
Larsen'den ayrılık iddialarına cevap!
GİRİŞ 16.11.2023 13:17 GÜNCELLEME 16.11.2023 13:17
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Karadeniz devinden ayrılması beklenen oyuncular arasında gösterilen Larsen, Danimarka basınına transfer ihtimaliyle ilgili açıklamalarda bulundu. Danimarka Milli Takımı kampında bulunan tecrübeli sağ bek, "Bazen Danimarka'yı özlüyorum. 10 yıldır dışarıdayım ve zaman su gibi akıp gidiyor. Yurt dışında yaşamaktan gerçekten büyük keyif aldım. Bir buçuk yılım kaldı ve futbolda işler hızlı ilerleyebiliyor ama şu anda sadece orada bir kontratım olduğu ve orada olmaktan mutlu olduğum gerçeğine odaklanmış durumdayım" dedi.

Larsen ayrıca Bröndby Sportif Direktörü Jensen'in kendisiyle ilgilendiği yönündeki söylentiler için "Eğer bana ulaşmak isterse, kolaylıkla ulaşabilir. Elbette Bröndby'de olup bitenleri takip ediyorum ve şu anda fevkalade iyi durumda olduklarını düşünüyorum" ifadesini kullandı

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • Kemal 5 ay önce Şikayet Et
    Niye gitsin geliyor paralar ye iç yan gelip yat keyfine bak.. fotboll boş işler
    Cevapla
  • Naylon Brando 5 ay önce Şikayet Et
    Bence Danimarka ya geri dön. Memleket hasreti çekme.
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    3. sınıf dediğin oyuncu senin final bile oynayamadığın Avrupa şampiyonasında şampiyon olan Danimarka'da oynuyor.
    Cevapla
  • Ali 5 ay önce Şikayet Et
    Mahvettiniz TS böyke üçüncü sinif oyuncularla. Bazen kendime soruyorum bu mevkide oynayacak bir tprk futbolcu yokmu diye. Yazikdir gpnahtir paralari böyle seviyesiz yabancilara vermeye.
    Cevapla