Abdullah Avcı, Hamsik klasında orta saha istiyor

Trabzonspor'da Abdullah Avcı, orta sahaya Marek Hamsik gibi top kullanma becerisi yüksek ve oyunu hızlandırabilecek bir orta saha transferi yapılmasını istiyor.

GİRİŞ 15.11.2023 11:38 GÜNCELLEME 15.11.2023 11:43
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Abdullah Avcı'nın göreve gelmesiyle birlikte iyi bir ivme yakalayan Trabzonspor'da gözler ara transfer dönemine çevrildi.

Ocak ayında kadrosuna orta saha ve stoper takviyesi yapmak isteyen Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı'nın oyunu hızlandıracak ve top kullanma becerisi yüksek bir orta saha talep ettiği belirtildi.



MAREK HAMSIK KLASINDA ORTA SAHA


Başarılı teknik adamın bu doğrultuda yönetime Marek Hamsik örneğini verdiği ve bu tarzda bir orta saha istediği dile getiriliyor.
 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Fatih 5 ay önce Şikayet Et
    Hadi be 35 yaş üstü oyuncuları doldurursun yine trabzona olan gençlere olur .bir tane genç bir yıldız çıkarda göreyim seni sayın Abdullah avci
    Cevapla
  • Vatandaş 5 ay önce Şikayet Et
    Yani o bölgede Mendy Berat Bakasetas Kourbelis Fountas Abdülkadir var nereye oynayacak kaç dk oynayacak eldeki adamlar ne olacak madem öncekiler niye alındı. Bence bu sezon böyle idare et 2 inci devreden itibaren yeni sezon planlamaları yap iyi bir scout ekibi kur. Bu sezonu Fb-Gs (Tff, Mhk Medya vs sayesinde) kimseye yedirmez para lazım bataklar çünkü
    Cevapla
  • 9.köyün delisi 5 ay önce Şikayet Et
    Çok fazla aramaya da, fazla para harcamaya da gerek yok. fb nin oynatamadığı!!! Miha Zajc ı alın rahat edin...
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    @efe ts'nin sizi mağlup etmesi zorunuza gitti anlaşılan! klasik ezik hareketi
    Cevapla
  • Misafir2 5 ay önce Şikayet Et
    Evet , şansa , hakem ve Var dürüst olsaydı 5-0 yenerdi Ts
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle