Trabzonspor'da Onuachu pişmanlığı!

Trabzonspor'un 8 maçta 6 gol atan Onuachu'nun bonservisini almadığı için pişmanlık duymaya başladığı belirtildi.

Trabzonspor'da Onuachu pişmanlığı!
Trabzonspor'da Onuachu pişmanlığı!
GİRİŞ 14.11.2023 12:19 GÜNCELLEME 14.11.2023 12:19
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'da, Konyaspor maçında Puskas'a aday gösterilecek bir gole imza atan Paul Onuachu konusunda camiaya "ah" çektiren bir iddia ortaya atıldı.

Konu şu; yönetim sezon başında Onuachu'yu bonservisiyle almak istiyor. Kulübü Southampton, 29 yaşındaki Nijeryalı golcüyü 5 milyon avronun altında bir rakama satmaya razı. Ancak dönemin teknik direktörü Nenad Bjelica yönetime "Petkovic'in sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. İyi bir maaş ve imza parasına bedava alırız" diyor. Yönetim de Onuachu'yu kiralıyor.

KALICI PLANLAR BAŞLADI

Şu anda bordo mavililerde iyi işlere imza atan Nijeryalı golcü için kalıcı planlar başladı. Teknik direktör Abdullah Avcı, öğrencisiyle özel görüşmelerde bulundu. Takımda kalması istenen Onuachu için devre arasında kulübü Southampton ile masaya oturulması bekleniyor. Ancak şu anki görüntüye göre İngiliz ekibinin sezon başındaki rakamdan çok daha fazlasını istemesi yüksek ihtimal.

Kulübüyle 2026'ya kadar mukavelesi olan golcünün tercihini Trabzon'dan yana kullanması ise eli güçlendirecek gibi.

KAYNAK: TÜRKİYE GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • Misafir2 5 ay önce Şikayet Et
    Al Petkoviç i
    Cevapla
  • malatya balabanlı 5 ay önce Şikayet Et
    Böylesi dqha iyi avrupwlı oyunculer gibi profesyonel değiller . Anlaşma yapıp üzerine yatıyorlar kiralama en iyisi . Bundan iyisi de bulunur
    Cevapla
  • Ali 5 ay önce Şikayet Et
    Bonservisi alınırsa faydalı olur.
    Cevapla
  • Yilmaz 5 ay önce Şikayet Et
    Alsak böyle oynarmiydi koita örnek
    Cevapla
  • nurettinbey 5 ay önce Şikayet Et
    Bizimkilere ayağı basan bir futbolcu hiç zaman yar olmadı. Yakın zamanda peş peşe golcüler TS'a nasıl yar olmadıysa Onuachu da olmayacak maalsef...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle