Trabzonspor stoper transferi için düğmeye bastı

Abdullah Avcı'nın göreve gelmesi ile iyi bir ivme yakalayan Trabzonspor'da bir yandan da transfer çalışmaları yapılıyor. Bordo-Mavili ekip, Avcı'nın isteği doğrultusunda rotasını eski oyuncusu Vitor Hugo'ya çevirdi.

Trabzonspor stoper transferi için düğmeye bastı
Trabzonspor stoper transferi için düğmeye bastı
GİRİŞ 14.11.2023 10:48 GÜNCELLEME 14.11.2023 10:49
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Abdullah Avcı'nın dokunuşları sonuç vermeye başladı.

Bjelica yönetiminde ligin ilk 8 haftasında 4 galibiyet, 4 mağlubiyet alarak istikrarsız bir görüntü çizen ve 12 puanla zirve yarışında çok geriye düşen bordo-mavililer, Avcı ile yeniden çıkış yakaladı. Fırtına, başarılı teknik adam yönetiminde son dört maçta 10 puan topladı.

Devre arasında yönetimin söz verdiği gibi önemli takviyeler yapılacak. Özellikle stoperlerden memnun olmayan deneyimli teknik adamın bu bölge için yönetimden en az iki transfer istediği öğrenildi.



VİTOR HUGO İSMİ ÖN PLANDA


Fotomaç'ın haberine göre stoper bölgesine takviye yapmak isteyen bordo-mavililerde, eski oyuncusu Vitor Hugo'nun ismi ön plana çıkıyor.

Hem ligi tanıması, hem de Denswil ile uyumunu göz önünde bulunduran Abdullah Avcı'nın bu transfere onay verdiği ve devre arasında eski öğrencisini takımda görmek istediği öğrenildi. Bu sezon Bahia kulübünde fazla forma şansı bulamayan Brezilyalı oyun ise Trabzonspor'a dönmeye sıcak baktığı biliniyor.



AYRILIKLAR YAŞANABİLİR


Kadroda Baniya, Denswil, Benkovic, Fernandez ve Hüseyin Türkmen olmak üzere 5 stoper bulunuyor. Bu bölge için 2 transfer düşünen bordo-mavili yönetimin, devre arasında en az iki isimle yollarını ayırması bekleniyor.

Bordo mavili forma altında 99 resmi maça çıkan Vitor Hugo, 9 gol ve 1 asistlik performans sergilemişti. 32 yaşındaki stoper, Trabzonspor'da 1 Süper Lig ve 2 Süper Kupa sevinci yaşamıştı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Salih 5 ay önce Şikayet Et
    Sen yine cabuk zamanda gidersin
    Cevapla
  • Kurtboğan 5 ay önce Şikayet Et
    Berat, ömür ün yerine yırtıcı orta saha gerekiyor, bunlar basamıyor
    Cevapla
  • Tarık 5 ay önce Şikayet Et
    Önce Hoca ardından getirdiği topçular gidiyor.Tazminatlar alınıyor .Yerlerine başkaları geliyor sonra onlar da gidiyor.Tabi tazminatlar,sözleşme gereği ücretleri de veriliyor.İlk giden hoca boş kağıda imza atıp geri geliyor.Boş kağıdın üzeri güüya gönülden ne koparsa yöneticiler tarafından şöyle bol sıfırlı avrolarla doluyor.Olmyınca eski topçularda ''boş''mukaveleyle geri dönüyor.
    Cevapla
  • avşiar 5 ay önce Şikayet Et
    İki az olur.sekiz on tane alın.
    Cevapla