Gecenin kahramanı Paul Onuachu şık golünü anlattı!

Konyaspor maçında Trabzonspor'un iki golü atan Paul Onuachu, şık golü için "Bazen ilk aklınıza geleni yapmayı düşünüyorsunuz. Saniyelik bir karardı, doğru bir karar olduğunu görebiliyoruz." dedi.

Gecenin kahramanı Paul Onuachu şık golünü anlattı!
Gecenin kahramanı Paul Onuachu şık golünü anlattı!
GİRİŞ 10.11.2023 22:47 GÜNCELLEME 10.11.2023 22:47
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor'un evinde Tümosan Konyaspor'u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından oyuncular açıklamalarda bulunundu.

Onuachu: "Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık"

İkinci yarıda oyunu açtıklarını belirten Paul Onuachu "İlk yarı en iyi performansımızı gösteremediğimiz bir yarı oldu. İkinci yarı sahaya çıktığımızda daha da takım görüntüsü verdik. Hak ettiğimiz galibiyeti aldık. Zor pozisyonlar da vardı ama bugün önemli olan o mücadeleyi gösterebilmekti" dedi.

"İlk aklıma gelen vuruşu yaptım"

Kaydettiği şık galibiyet golünü değerlendiren 2.01'lik golcü "Golle ilgili neler söyleyebilirim ben de bilmiyorum. Çünkü saniyelik bir konu aslında. Top ayağıma da akfama da gelmemişti. Ben de o saniye içinde doğru kararı almak zorundaydım. Bazen ilk aklınıza geleni yapmayı düşünüyorsunuz. Saniyelik bir karardı, doğru bir karar olduğunu görebiliyoruz. Taraftarımız bugün harikaydı. Maç boyunca bize destek oldular" dedi.

Visca: "Uzun bir yol bizi bekliyor"

Galibiyeti değerlendiren Edin Visca "Çok önemli bir galibiyet aldık. Geçen hafta iyi oynamıştık İstanbul'da. Bugün de zor bir maç olacağını biliyorduk. Hoca bizi uyarmıştı. Ne kadar zor olacağını, Konya'nın 11 kişi kapanacağını biliyorduk. İlk yarı iyi oynamadık. Sonra baskı yaptık, gol bulduk. İkinci devre daha enerjiktik. Uzun bir yol bizi bekliyor. Daha çok çalışmamız gerekiyor. Bizi daha iyi maçlar bekliyor. Zirveye oynamak için taraftarın desteği çok önemli. Bugün geldiler, teşekkür ediyorum. Tribünlerin dolması bizim için çok önemli. Onlara tekrar buradan teşekkür ediyorum" dedi.

Larsen: "Çirkin maçlar.."

Maçtaki futbol kalitesinden şikayet eden Stryger Larsen "Tabii ki istediğimiz performans değildi. Çirkin maçlar... Bazen böyle kazanmanız gerekebilir. Bugün de böyle oldu. Benim için sorun değil. Milli takımda da zaten sol tarafta oynadım. Hangi tarafta olduğumu çok umursamıyorum. Sahada olduğum sürece nerede olduğu umrumda değil" dedi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 7
  • diger 5 ay önce Şikayet Et
    Bu adam shorloth dan daha iyi bir adam
    Cevapla
  • bize her yer... 5 ay önce Şikayet Et
    Tam ofli
    Cevapla
  • OF'lu 5 ay önce Şikayet Et
    TS'ye ara dönemde sadece 3 futbolcu lazım. Hücuma destek verecek 1 sağ ve 1 sol bek ile orta sahaya gerçek bir 8 numara..
    Cevapla
  • Veli 5 ay önce Şikayet Et
    İbrahimoviç lewandovski haaland seviyesinde golcü.
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Adam İbrahimoviç çıktı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle