Abdullah Avcı'dan sert sözler: Okul bahçesinde oynamıyoruz!

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Bu oyun; enerji, duygu, coşku ama akıl var. Duygularınla oynayamazsın. Okul bahçesinde oynamıyoruz. Planı var, organizasyonu var" dedi.

Abdullah Avcı'dan sert sözler: Okul bahçesinde oynamıyoruz!
Abdullah Avcı'dan sert sözler: Okul bahçesinde oynamıyoruz!
GİRİŞ 10.11.2023 22:43 GÜNCELLEME 10.11.2023 23:12
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Trabzonspor sahasında Konyaspor'u 2-1 mağlup etti. Bordo-mavili ekibe galibiyeti getiren golleri Paul Onuachu attı. 

Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. 

Abdullah Avcı'nın açıklamaları şu şekilde: 

"Her türlü detayı düşündük"

"Bu iş, enerji işi. Bugün ısınmada bilgi geldi, takımın enerjisi düşük diye. Ne oldu yani bir haftada? 4 gündür uyarıyorum zor maç diye. Her türlü detayı düşündük. İkinci yarıda sadece teknik olarak değişiklik yaptık. Bazı geçişler yakaladık, golü bulduk. Ama yediğimiz gol, ilkokul vardır, ondan önce kolej vardır... Bu şekilde bir pas, arkası dönük oyuncuya atılmaz. Arkası dönük oyuncu da oraya girip o pası almaz. Bunların hepsini tekrar tekrar çalışmak zorundayız. Bu biraz yoruyor ama yapacak bir şey yok, işimiz bu."

"Oyuncu kalitesini arttırmamız gerekiyor"

"Bunları görerek kazanabiliyorsak, bu bizim için değerli. Kazanmak ve gelişmek önemli. Bu oyun; enerji, duygu, coşku ama akıl var. Duygularınla oynayamazsın. Okul bahçesinde oynamıyoruz. Planı var, organizasyonu var. Bu şekilde kazandık, ikinci yarıda daha iyiydik. Yeterli mi, değil. Çok çalışmamız, daha hızlı oynamamız gerekiyor. Oyuncu kalitesini arttırmamız gerekiyor. Çok çalışacağız, tekrarlar yapacağız. Daha iyi olacağız diye düşünüyorum."

"Sezonun golü diyebilirim"

"Sezon çok uzun olmasına rağmen sezonun golü diyebilirim. Hem kazanmada etkisi olan hem de fantastik bir gol. Fantastik bir gol. Belki ona göre bir oyunu tercih edeceğiz, bilmiyorum."

"Olmuyorsa yapacak bir şey yok bay bay"

"O topun atılmaması gerektiğini söylüyorum. Bunu oyuncularda yaşayacak. Her anı yaşıyorum. Oyuncu da yaşaması lazım. Olmuyorsa yapacak bir şey yok. Bay bay. Net bu oyun bir organizasyonu oyunudur. Gelişimimizi hızlandırmamız lazım"

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 25
  • Ali 5 ay önce Şikayet Et
    Avcı yı eleştiren futbol ulemaları , TS ve Avcı ya ki bazı ts lularda dahil Avcı kazanınca başarılı olunca zoruna gidiyor misal rakipler tebrik etmez vs ama bakıyorsun misal avrupada monaco ,roma mourinho gibi kulupler maç öncesi veya sonrası hocayı tebrik etmeyi biliyor.
    Cevapla
  • Musafir 5 ay önce Şikayet Et
    Abdullah hoca sen futbol dan anlamıyorsun neden i trazagere top oynamıyor rakip top ilerliyor o izliyor pas yok pres yok rakip be temas yok defans tan derin top atacak adam yok bu böyle gitmez sen de boş boş konuşma takıma katkı ver nasıl bir takım hep böyle sansa olmaz bir gün patlarsın
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Beratı zorla futbocu yapmaya uğraşıyorlar ama nafile
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Mehmet Can her ikili pozisyon da ellerini rakibe karşı kullanıyor bundan derhal vazgeçmeli Cezasahası içine girmemeli çok tehlikeli hareketler yapıyor
    Cevapla
  • nurettinbey 5 ay önce Şikayet Et
    Galibiyete rağmen hiç iyi bir oyun sergileyemeyen TS'un hocası da işin farkına varmış ki, sanki galip değil de mağlup hoca gibi konuşmuş..Doğruya doğru..Eğer,"oyuncularımı tebrik ediyorum,çok iyi mücadele ettiler" deseydi tabi ki saçmalayacaktı.Bunu yapmadığı için tebrikler...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle