Trabzonspor’a geri dönüyor! Şampiyonluğun en önemli ismiydi...

Trabzonspor'un devre arası transfer döneminde eski futbolcusu Vitor Hugo'yu kadrosuna katacağı belirtildi.

Trabzonspor’a geri dönüyor! Şampiyonluğun en önemli ismiydi...
Trabzonspor’a geri dönüyor! Şampiyonluğun en önemli ismiydi...
GİRİŞ 30.10.2023 15:51 GÜNCELLEME 30.10.2023 15:51
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'dan ayrılan Vitor Hugo ülkesinin takımlarından Bahia'nın yolunu tutmuştu. Öte yandan tecrübeli oyuncunun ayrılık sebebinin annesinin rahatsızlığı olduğu ortaya çıkmıştı.

Yaz transfer döneminde adı tekrardan Trabzonspor ile anılmıştı.

Oyuncunun hoca tercihi ile kadroya alınmadığı ve devre arasında takımdan ayrılabileceği konuşuluyor.

Trabzonspor'un Vitor Hugo için bir girişim yapması bekleniyor.

YÖNETİM HAREKETE GEÇTİ

Karadeniz Gazete'nin haberine göre; Şehri çok seven ve uyum sorunu olmayan Brezilyalı futbolcuyu taraftarlar da takımda görmek istiyor.

Tecrübeli savunma oyuncusu, bordo-mavili kulübün formasını 99 defa taşıdı. Geri dönerse ilk çıkacağı maçla 'dalya' demiş olacak.

Vitor Hugo 99 mücadelede rakip ağları 9 defa sarsmayı başardı. 1 de asist yaptı. 16 defa sarı kartla cezalandırıldı. 2 defa kırmızı kart gördü.

Abdullah Avcı da dönüşüne sıcak bakıyor. Tecrübesi, kalitesi ve soğukkanlılığıyla savunmayı toparlayacak özelliklere sahip.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • Efe 6 ay önce Şikayet Et
    Gülelim mi ağlayalım mı vallahi şaşırdık. Böyle rezil bir yönetim görmedim. Avcı yı saymıyorum bile Ünal 'ın kurduğu kadro ve Doğukan Silopis 'ın Avcı yı yakmayıp dikine oynaması Cornelyus gibi sağlam adamınla şampiyon olduk. 6 maç daha olsaydı kaybedecekti. Allah akıl fikir versin size.
    Cevapla
  • Efe 6 ay önce Şikayet Et
    Allah size akıl fikir versin. Yönetim kafayı sıyırmış iyice. Avcı hoca değil. Ömrü hayatımda böyle beceriksiz amatör bir yönetim görmedim. Trabzonspor u batıracaklar. Yuhh.
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Yahu sayın Hocam. Bir kere denk getirildi Şampiyon oldunuz. Başka olmaz. 5p yılda geçse olmaz. O iş bitti. Viktor Hugo yu getirir göndermeye yer ararsınız. Bis verin boş işler ile uğraşmayı.
    Cevapla
  • Ts28 6 ay önce Şikayet Et
    Çalim atamayan top suremeyen topculari trabzona doldurunuz sonuç ortada size tavsiye top suremeyen çalım atamayan orta yapamayan pası tutmayan
    Cevapla
  • Ts28 6 ay önce Şikayet Et
    Yav kardeşim futboldan toptan almiyorsaniz çagirin beni 5 maç 5 galibiyet almazsam ülkeyide futboluda bırakırım birde görmediginiz futbolu oynatın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle