Ertuğrul Doğan'dan Nwakaeme açıklaması!

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, "Abdullah Avcı, Nwakaeme'yi isterse biz gider elimizden geleni yaparız." dedi.

Ertuğrul Doğan'dan Nwakaeme açıklaması!
Ertuğrul Doğan'dan Nwakaeme açıklaması!
GİRİŞ 19.10.2023 20:37 GÜNCELLEME 19.10.2023 21:44
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, transfer gündemi ve Trabzonspor'daki son durum hakkında açıklamalarda bulundu. 

A Spor'da konuşan Ertuğrul Doğan, Anthony Nwakaeme için de transfer sinyali verdi. 

"Abdullah Avcı ile hiç ayrılmamış gibiyiz" 

Ertuğrul Doğan açıklamasının devamında; "Abdullah Avcı ile hiç ayrılmamış gibiyiz. Hoca ile birlikte taraftarlarımız çok güzel günler gördü. Yıllar sonra gelen şampiyonluk sevinci... Biliyorsunuz Türkiye'de şampiyon olmak yetmiyor, kutlamak da önemli. Başımızda bir hoca varken Abdullah Avcı dahil kimseyle görüşmedim. Hoca ile arkadaş olarak her zaman konuştuk ama hiçbir zaman Trabzonspor olmadı konumuz o dönemde. Hocanın aklında Trabzonspor olduğunu göreve geldikten sonra gördük." sözlerini sarfetti. 

Bjelica sözleri

Trabzonspor Başkanı, yollarını ayırdıkları Nenad Bjelica hakkında; "Bjelica'nın önceki takımlarındaki oyun Trabzon'a çok uygun bir oyundu. Her şey doğru olabilir ama sahaya yansımadıktan sona bunların hiçbir anlamı yok futbolda, Trabzon'da hiçbir anlamı yok. Maçları izlerken insanların oynanan futboldan ne kadar rahatsız olduğunu görüyordum. Trabzonspor Başkanı olarak gerekeni yapmam gerekiyordu. Hatay maçında bu işin olmayacağını anladım. Trabzonspor'un 2-0'dan maç kaybetmesini kabul edemem." dedi. 

Anthony Nwakaeme için transfer açıklaması

Ertuğrul Doğan, eski oyuncuları için; "Nwakaeme çok profesyonel ve çok büyük futbolcu. Abdullah Avcı, Nwakaeme'yi isterse biz gider elimizden geleni yaparız." açıklamasında bulundu. 

Ertuğrul Doğan'dan hakem tepkisi

Ertuğrul Doğan, Pendikspor maçı için; "Pendikspor maçından sonra hakemler için söylediklerimi hak ettiler. Az bile söyledim. TFF Başkanı'nın iyi niyetinden eminim ama MHK ve alt kurumlara hakim olduğunu düşünmüyorum. Orada başka bir sistem var. TFF, bize Pendikspor maçının hakeminin ceza aldığını söyledi ama öyle olmadığını gördük. Pendik'in de hakkı yendi. Golümüzden önce top bizden çıkıyor, hakem korner veriyor. Doğruyu söylemeyecek miyiz? Hakemin ceza alması için ne gerekiyor daha? 3 İstanbul takımı medya gücüyle haklı haksız her şeyin üzerine inanılmaz gidiyor." dedi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • yunus 6 ay önce Şikayet Et
    abdullah avcıyı geri getiren gobeller herşeyi yapar . beklenir. ..
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Nedir bu saçmaliklar? Ülkemizde ki klüpler bir futbolcuya takilip gidiyorlar, yuh yani
    Cevapla
  • Mustafa 6 ay önce Şikayet Et
    Adam parayı seçti gitti daha neyini getirecek başka futbolcumu kalmadı ahlaklı aidat duygusu olan futbolcu alın derim baskan
    Cevapla