Trabzonspor'dan ayrılan Bjelica, Avrupa deviyle görüşüyor!

Trabzonspor'dan ayrılan Nenad Bjelica, ilk açıklamasını yaptı ve bir sonraki adresiyle ilgili gelen soruya yanıt verdi.

GİRİŞ 12.10.2023 14:40 GÜNCELLEME 12.10.2023 15:34
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Trabzonspor ile yollarını ayıran Nenad Bjelica, ilk açıklamasını Hırvatistan'dan Germanijak'a yaptı.

Germanijak'a konuşan Bjelica, "Adana'daki mağlubiyetten sonra işbirliğinin sona ermesi sonucuna vardık. İstanbul'da kulüp başkan yardımcısı ile görüştük, şartları kabul ettik ve birkaç gündür avukatlar sözleşmeler üzerinde çalışıyordu." dedi.

"BEŞİKTAŞ'IN HOCASI BİLE GİTTİ"

Hırvat teknik adam, "Futbolda önce teknik direktörler bedel öder. Beşiktaş maçında sonra büyük bir coşku vardı. Sıradaki maçta 89 dakika boyunca öndeydik ama kaybettik. Adana'daki yenilgiden sonra ayrılık için el sıkıştık. Öyle bir dünya ki... Futbolda antrenörler en kolay vazgeçilenlerdir. Türkiye'de ise bu daha da hızlıdır. Yani 8 haftada 9 teknik direktör değişmiş. Beşiktaş'ın teknik direktörü, bize yenilene kadar 24 maçtır yenilmiyordu. 1-2 mağlubiyetten sonra gönderildi. Türkiye'de güvende olan teknik direktörler Galatasaray, Fenerbahçe ve Adana Demirspor'un hocaları." dedi.

"BU ŞEKİLDE BİTTİĞİ İÇİN ÜZGÜNÜM"

Bjelica, "Trabzonspor gibi büyük bir kulüpte çalışmak benim için büyük bir onurdu. Bu şekilde bittiği için çok üzgünüm ama futbol böyle. Şimdi yeni maceralara hazırım. Trabzonspor'un benden önce belirlediği tüm hedeflere ulaşmasını tüm kalbimle diliyorum." açıklamasını yaptı.

"GLASGOW RANGERS İLE GÖRÜŞÜYORUM"

Glasgow Rangers ile ilgili gelen soruya Nenad Bjelica, "Ayrıntılara girmek istemiyorum. Türkiye'den ayrılmam kesinleştiğinde bazı temaslarım oldu. Görüştük, konuştuk, ne olacağını göreceğiz." cevabıyla konuşmasını noktaladı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    yolun açık olsun hocam..başarılar
    Cevapla
  • Ali 6 ay önce Şikayet Et
    Bjelica zaten Avcı başarısız oldu diye gelmedi mi? Avcı şimdi neden geldi ki? Ne değişecek? Yine yan ve geri geri oynama başlar.
    Cevapla
  • Efe 6 ay önce Şikayet Et
    Hiç güleceğim yoktu. Hoca. Amatörde anca hoca olursun. Avcı da senden farksız değil. Üzüm üzüme baka baka Yönetim amatör.
    Cevapla
  • Oflu Ömer 6 ay önce Şikayet Et
    bu adama kaybettiği maçlardan sonra söylediği sözlerle yanıt verelim.sen hala neden gittiğini bilmiyormusun ve hak edilmiş bir kovulma.
    Cevapla
  • çağrıbey 6 ay önce Şikayet Et
    hocaya çok büyük haksızlık edildi en azından ilk yarı yı tamamlasaydı
    Cevapla
  • Ahmet 6 ay önce Şikayet Et
    Niye tamamlayacaktı 18 maçta 9 galibiyet 9 mağlubiyet olsun diye mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle