Ertuğrul Doğan: Herkes ayağını denk alacak

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Pendikspor maçının ardından, "Burası Dingo'nun ahırı değil, kimse terbiyesizlik yapmayacak, herkes ayağını denk alacak” dedi.

Ertuğrul Doğan: Herkes ayağını denk alacak
Ertuğrul Doğan: Herkes ayağını denk alacak
GİRİŞ 30.09.2023 18:41 GÜNCELLEME 30.09.2023 18:56
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında bordo-mavililerin 2-1 kazandığı maçın ardından sert açıklamalarda bulundu.

Doğan, "Ben bu şekilde konuşmak isteyen biri değilim. Ama sahada yaşanan terbiyesizliğin bir sonunun gelmesi lazım. Burası Dingo'nun ahırı değil. Hakemler de federasyon da kimsenin kimseyi bu kadar tahrik etmeye hakkı yok. Kimse terbiyesizlik yapmayacak. Mendy’nin pozisyonunda hakemin neyi gördüğünü merak ediyorum. Çıkıp neyi gördüğünü açıklayacak. VAR’daki arkadaşa soruyorum. Akşam eve gittiğinizde nasıl rahat ediyorsunuz. Bu sadece bu hafta olmadı. Trabzonspor camiası ile kimse böyle oynayamaz. Herkes ayağını denk alacak çok net söylüyorum" ifadelerini kullandı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 55
  • nurettinbey 7 ay önce Şikayet Et
    Merak ediyorum??Ne yapabilirsiniz sn.Başkan??Boşuna esip gürlemenin bir faydası olmaz.Keskin sirke küpüne zarar verir!!İt ürür kervan yürür!!
    Cevapla
  • DARKTÜRK 7 ay önce Şikayet Et
    Adalet herkes içindir. Başkasının canı yanınca sus Kendi canın yanınca ciyakla
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    İyide başkan, topculara söylede biraz koşsunlar. Hoca geldigeleli bir sistem kuramadı. Uzun santrafor alındı. Ona sağlı sollu orta yapılmıyor. Defansı yenilediniz, sapır sapır dökülüyor. Galibiyetleri koruyamıyoruz. İlk önce takıma fırça çek. Sonra hakemlere bulaş.
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    hakemler tam bir şike elemanı hepsini tasfiye ediceksin mendy hareketi kart olamaz foull bile yok
    Cevapla
  • Fatih 7 ay önce Şikayet Et
    Kısa kesin başkan haklı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle