Nicolas Pepe neden kadroya alınmadı? Nenad Bjelica'dan açıkladı

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, yeni transfer Nicolas Pepe'nin henüz hazır olmadığı için Beşiktaş maçında kadroda olmadığını söyledi.

Nicolas Pepe neden kadroya alınmadı? Nenad Bjelica'dan açıkladı
Nicolas Pepe neden kadroya alınmadı? Nenad Bjelica'dan açıkladı
GİRİŞ 17.09.2023 19:40 GÜNCELLEME 17.09.2023 19:40
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasındaki Trabzonspor-Beşiktaş maçı öncesinde bordo-mavili takımın teknik direktörü Nenad Bjelica açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş karşısında kazanmak istediklerini söyleyen Bjelica, ilk 11 tercihini değerlendirdi.

Kadroda yer almayan Nicolas Pepe'yle ilgili konuşan Bjelica, "Stadyumun dolu olmasından dolayı çok mutluyum. Bizi destekleyecekler. Herkesin eve mutlu dönmesini istiyoruz. Gayet iyi bir milli ara geçirdik. Mendy ve Onuachu ilk 11'de başlayacaklar. Pepe ise uzun süre takım antrenmanlarından uzak kaldığı ve uzun süre maç oynamadığı için birkaç haftalık hazırlanma sürecine ihtiyacı var. En iyi şekilde hazırlayıp en kısa sürede katkı vermesini istiyoruz." dedi.

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Alemşah Gedikli 1 yıl önce Şikayet Et
    Hocaya ve yönetime güveniyoruz.
    Cevapla
  • maho 1 yıl önce Şikayet Et
    bu hoca bizi gerize kalımı sanıyor bir kaç hafta sonra oynayacak oyuncu mu aldın
    Cevapla
  • Arif55 1 yıl önce Şikayet Et
    O kadar mac eksigi olan bir adama bir kamyon para verip niye aldiniz..Birkac hafta sonra zaten Afrika kupasi baslayacak..Bu adami laf olsun diyemi aldiniz..Ts nin bazen o kadar cok tuhaf transferleri varki.Zaten bu yuzden 40 yilda bir iki yakalari bir araya zor geliyor..
    Cevapla