Trabzonspor'dan Thiago için resmi teklif!

Nicolas Pepe transferi ile Süper Lig'i sallayan Trabzonspor, Liverpool'un 32 yaşındaki dünyaca ünlü orta sahası Thiago için de resmi teklif sundu.

Trabzonspor'dan Thiago için resmi teklif!
Trabzonspor'dan Thiago için resmi teklif!
GİRİŞ 13.09.2023 09:46 GÜNCELLEME 13.09.2023 10:30
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Nicolas Pepe'nin gelişi sonrasında Trabzonspor camiası havaya girdi, yönetim takviyeler için hız kesmeyecek.

Karadeniz temsilcisi, 15 Eylül Cuma günü sona erecek olan transfer dönemi öncesinde Premier Lig devi Liverpool'un formasını giyen Thiago Alcantara için düğmeye bastı.

Kulübü ile 1 senelik kontratı kalan İspanyol futbolcu, direkt oynayabileceği bir takıma gitmek istiyor ve Avrupa ile Arabistan'da transfer dönemi bitti. Yani seçenekleri sınırlanmış durumda.

TRABZONSPOR'UN ELİ GÜÇLÜ

Trabzonspor'un eli bir hayli güçlenirken, yıldız futbolcuya Pepe gibi imza parası ve yıllık ücret önerildi.

Thiago, kariyeri boyunca Avrupa'nın zirvesinden hiç inmedi. Şu anda Liverpool'da görev yapan Thiago, daha önce ise Barcelona altyapısında yetişmiş, Katalan ekibinde birkaç sene forma giydikten sonra Bayern Münih'in yolunu tutmuştu.

KUPA KOLEKSİYONERİ

1.74 boyundaki yıldızın ayrıca bir kupa koleksiyonu mevcut. Başta 2 kez Şampiyonlar Ligi kazanan 32 yaşındaki futbolcu, şimdiye kadar toplamda 32 kupa kazanmayı başardı.

KAYNAK: TAKVİM
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 11
  • Karadeniz 7 ay önce Şikayet Et
    Başarı yok harcama çok insanın aklına bu transferlerden kâğıt üstünde para kazanma işi var gibi duruyor.Millet bu durumda iken bu harcamalar gereksiz.Senin gençlerin futbolcu kaynağın varken 3-5 sene sabretsene.Zaten 0rtalama 10 yılda bir şampiyonluk yaşamışsın.
    Cevapla
  • Kuş Kaffa 7 ay önce Şikayet Et
    Alsın alsın :) alırsa kadrodaki 18. yabancı olacak. 4 tanesini ya göndermek için para verecek ya da lisansı çıkmayacak ama maaşı ödenecek. Sonuçta bir tane şampiyon çıkacak. Olmasan ne olur ? Ama taraftar / seyirci baskısı enteresan tabi ,spor kültürü ile alakalı bir durum.
    Cevapla
  • MASK 7 ay önce Şikayet Et
    Lig Avrupa da fizik olarak düşük seviyedeki orta yaşlılar çöplüğüne döndü bu sadece bir iki kulüp için geçerli değil tüm kulüpler dahil özellikle de sözde dört büyük takım
    Cevapla
  • malatya balabanlı 7 ay önce Şikayet Et
    Kiüplerin borcu ertelenmemeli sonuna kadar alınmalı ama tam tersi oluyor . Devlet zamla açığı kapatıyor olan millete oluyor . Abd yi takdir ediyorum vergi kaçır ödeme bakslım ne ywpıyor senin donunu bile alır ondan ki güçlü devlet . Bşzde maalesef neremiz doğru ki ? Hala 50 senelik yapısal reformdan bahsedilir de nedir kimse bilmez vesselam .
    Cevapla
  • Misafir hollanda 7 ay önce Şikayet Et
    Bu yorumunu diğerleri içinde yapsan yanı onlarda trasferde haddimaştiğinda haberin altına aynimyorumu yapsan çok daha güzel olurdu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle