Maçtan sedyeyle çıkmıştı! Trezeguet'den kötü haber...

Trabzonspor, Galatasaray maçında sakatlanan Trezeguet'nin sol göğüs bölgesindeki kaburgasında kırık tespit edildiğini açıkladı.

GİRİŞ 20.08.2023 11:00 GÜNCELLEME 20.08.2023 12:04
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'un Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Galatasaray ile deplasmanda yaptığı maçta sakatlanan bordo-mavili futbolcu Mahmoud Trezeguet'in tedavisine başlandığı bildirildi.

Trezeguet'in durumuyla ilgili kulübün internet sitesinden açıklamada bulunan Sağlık Kurulu Başkanı Doç. Dr. Ahmet Beşir, "Futbol A takımımızın Galatasaray ile oynadığı maç sırasında darbe alarak oyundan çıkan oyuncumuz Trezeguet'in, Acıbadem Maslak Hastanesi'nde yapılan muayene ve görüntülemesi sonucunda sol göğüs bölgesindeki kaburgasında kırık tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır." ifadelerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 8
  • Medeni 8 ay önce Şikayet Et
    Malesef ülkemizde bir çok konuda durum böyle, yani üstünlerin hukuku geçerli, hukukun üstünlüğü geçerli değil. Güçlü zayıfı eziyor. Akıl teknik bilim ön planda değil kaba kuvvet ön planda maalesef, ne zaman medenileşeceğiz ümit varmı acaba...
    Cevapla
  • Akıl 8 ay önce Şikayet Et
    Futbolda bu kadar sertliğe müsade edilmemeli, Önce Trezege Boeye dirsek attı. Sonra Boeye madem bana atılan dirseğe kimse bir şey demiyor dercesine gittin oda Trezege ye sert girdi. Yazık değil mi insanlara spor mu yapıyonuz savaşmı. Bu kadar sertliğe müsade etmek tam bir cahillik yobazlık gericiliktir. Savaştaymış gibi bu kadar kabalığa ne gerek var .
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Hayret adam sarı kart bile almadı
    Cevapla
  • malatya balabanlı 8 ay önce Şikayet Et
    Futbol çok sert oynanıyor yanlış . Faulle durdur , kes , biç günah değil mi ? Yener yenilirsin futbolunu oyna ama yok . Hakemler kasti faullere göz yummamalı .
    Cevapla
  • vatansever1969 8 ay önce Şikayet Et
    Helal sana hakem kardeşim sertliğe o kadar musamma gösterdinki ,adamın kaburgası ne ı kırıyorlar siz faul bile çalmadınız.İNŞAALLAH vicdanınız rahattır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle