Jean-Charles Castelletto için Nantes'a resmi teklif!

Trabzonspor, Nantes'ta forma giyen Jean-Charles Castelletto için Fransız ekibine resmi teklifte bulundu.

GİRİŞ 17.08.2023 15:45 GÜNCELLEME 17.08.2023 17:11
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yeni sezonda savunma hattını güçlendirmek isteyen Trabzonspor transferde rotasını Fransa'ya kırdı.

Lequipe'de yer alan habere göre; Trabzonspor, Nantes'ta forma giyen 28 yaşındaki stoper Jean-Charles Castelletto için girişimlere başladı. 

Bordo-mavililerin Kamerunlu stoper için Fransız ekibine 2.5 milyon euro'luk teklifte bulunduğu belirtilen haberde Fransız temsilcisinin Charles Castelletto için kapıyı 8 milyon euro'dan açtığı ifade edildi. 

SÖZLEŞMESİ DEVAM EDİYOR

Daha önce Auxerre, Club Brugge, Mouscron, Red Star, Brest formaları giyen deneyimli stoperin kulübüyle 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

307 MAÇA ÇIKTI 

Kariyerinde daha önce 307 karşılaşmaya çıkan Jean-Charles Castelletto 11 gol, 4 asistlik performans sergiledi. Oyuncunun piyasa değeri 3.5 milyon euro olarak belirtiliyor. 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • olay 8 ay önce Şikayet Et
    benim Trabzonspora Cluj da forma giyen arnavut arlind ajeti tavsi ederim gercekdende cok saglam ve savasi bir futbolcu adanaspor baskani bile gördü bundan bir önceki dünya kupasinda katardan bir önceki fransa arnavutluk maci vardi pardon avrupa sampiyonasi mükemmel bir oyuncu muhakak izleyin
    Cevapla