Vitor Hugo, Türkiye'ye geri dönmek istiyor! Mesaj yolladı

Geçen sezon Lig devam ederken annesinin rahatsızlığı için Brezilya ekibi Bahia'ya giden Vitor Hugo, Trabzonspor'a geri dönüş için mesaj gönderdi.

GİRİŞ 28.07.2023 16:58 GÜNCELLEME 28.07.2023 20:23
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'da geçtiğimiz sezon devam ederken annesinin geçirdiği rahatsızlık nedeniyle ülkesine dönmek isteyen ve kulübün izin vermesiyle 1 milyon 800 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Bahia'ya transfer olan Vitor Hugo, kısa süre sonra annesini kaybetmişti.

Takvim'in haberine göre; Bu sürecin ardından ülkesinde çalkantılı günlerden geçen 32 yaşındaki stoperin Trabzonspor'a geri dönmek için haber yolladığı iddia edildi.



YÖNETİM HENÜZ GİRİŞİMDE BULUNMADI


Trabzon'daki evini hala boşaltmayan Brezilyalı savunmacının geri dönme isteği taraftarları da mutlu etti. Trabzonspor yönetimi, transfer hakkında henüz bir girişim yapmadı. Ancak Bordo-mavili idarecilerin, yabancı kontenjanında yer açılması durumunda Vitor Hugo'nun transferi ile ilgili somut adımlar atabileceği öne sürülüyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Vatandaş 9 ay önce Şikayet Et
    Yarı fiyata gelecekse buyursun gelsin
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    gel bjk ya
    Cevapla
  • Storm61 9 ay önce Şikayet Et
    Bulamazsınız tabi Türkiye gibi rahat yer, imza bir TS li
    Cevapla
  • Adil nigde 9 ay önce Şikayet Et
    Bence gerek yok Türkiye de ondan daha iyi genç futbolcumuz var
    Cevapla
  • hakan 9 ay önce Şikayet Et
    Haber yollayınca oluyormuymuş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle