Trabzonspor'dan Alexander Sörloth bombası!

Trabzonspor, geçtiğimiz sezon Real Sociedad'da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Leipzig'de bulunan eski yıldızı Alexander Sörloth'u yeniden gündemine aldı.

GİRİŞ 18.07.2023 11:04 GÜNCELLEME 18.07.2023 17:04
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'da bir kez daha gündem Alexander Sörloth oldu.

Son iki sezon kiralık olarak forma giydiği Real Sociedad'dan Leipzig'e geri dönen Alexander Sörloth'un, Alman ekibinden ayrılmak istediği öğrenildi.

Alman medyasında yer alan ve Karadeniz Gazetesi'nin derlediği habere göre; Sörloth'un yeniden kiralanmasının yüksek ihtimal olduğunu dile getirirken bu durum sosyal medyada Trabzonspor taraftarını harekete geçirdi.

Slovenya kampında takımın önemli bir golcüye ihtiyacı olduğunun açık bir şekilde görüldüğünü, bu ismin de Sörloth'den başkası olamayacağını dile getiren taraftarlar yönetime bu konuda çağrıda bulundu.

Bordo-mavili taraftarlar, "Yönetim boşu boşuna forvet arıyor. İmkanları biraz zorlayıp Sörloth'u geri getirsinler. Bunu yaparlarsa şampiyonlukta avantaj bize geçer. Ligi yeniden yangın yerine getiririz" dediler.

27 yaşında 1.95 boyunda olan Alexander Sörloth, 22 Eylül 2020'de Trabzonspor'da forma giyerken, 20 milyon Euro karşılığında Leipzig'e transfer olmuştu.

Trabzonspor bu transferden o dönem 10 milyon Euro kazanmıştı.

Sörloth Trabzonspor'da 33 gol atıp 11 asist yaparak bir rekora imza atmıştı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 25
  • muhammet EMİN 9 ay önce Şikayet Et
    Palavra palavra palavraaaaa
    Cevapla
  • Nef'i 9 ay önce Şikayet Et
    Aliiiiiii
    Cevapla
  • ahmet 9 ay önce Şikayet Et
    süperlik devi mi eskişehirspor bursa spor ayarında bir kulüp trabzon
    Cevapla
  • crm 9 ay önce Şikayet Et
    kuyruk acısı olanlara bişey anlatamazsın. geçen sene Türkiye ligi şampiyonu TRABZONSPOR alooo. et ye biraz et.. beynin çalışsın....
    Cevapla
  • Oguz 9 ay önce Şikayet Et
    3 semt takımı birleşse TS etmez. Sizler istanbulspor Karagümrük den ne farkınız var
    Cevapla
  • Musa 9 ay önce Şikayet Et
    Komik şey günü espirisi ama çok kötü daha kötüsü buna gerçekten inanarak demiş olma ihtimalim futbol cahili . Devletin ve İstanbul bütün imkanlarını kullana 3 büyütülmüş kafa bunca yıllardır kafa tutan takıma laf söyleyenin beyni yanmıştır.
    Cevapla
  • kahraman 9 ay önce Şikayet Et
    çok zoruna gitmiş belli git trabzonspor müzesini gez :)
    Cevapla
  • Gökhan 9 ay önce Şikayet Et
    8 şampiyonluk yaşadığı zaman o saydiğin takımlar bizim seviyemize gelir merak etme,Eskişehir dediğin daha 400 bin dolar borcu veremiyo
    Cevapla
  • Mirket 9 ay önce Şikayet Et
    Türkiye'de Vedat Sorloth'un çok gerisinde gibi yansıtıldı. Sorloth destek gördü vedatın önüne set çekildi. Ama gelinen nokta belli Türkiye'de algılar fener alehine her zaman
    Cevapla
  • 0202 9 ay önce Şikayet Et
    Adam vedatın 2 katı gol atmış hala algı diyor alıştılar tabi hakemle bir yerlere gelmeye var piyasaya çıkınca ağlamaya başladılar. Siz en iyisi en iyi bildiğiniz şeyi yapın 2010-2011 sezonu siz iyi bilirsiniz zaten siyasiler gece yarısı kanun değişikliği ile kurtarır sizi
    Cevapla
  • Trabzonlu 9 ay önce Şikayet Et
    Kulübün ekmek almaya parası kalmamış batmış gitmişiz borç dağlar kadar olmuş atıp tutmayın onu aldık bunu alacaz diye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle