Dorukhan Toköz'den duygusal veda! Tek tek teşekkür...

Trabzonspor ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshedilen Dorukhan Toköz, profesyonel futbol hayatında bu şekilde ilerlemenin iki taraf için de daha doğru olacağını düşündüğünü bildirdi.

Dorukhan Toköz'den duygusal veda! Tek tek teşekkür...
Dorukhan Toköz'den duygusal veda! Tek tek teşekkür...
GİRİŞ 17.07.2023 21:42 GÜNCELLEME 17.07.2023 21:55
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Trabzonspor ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshedilen Dorukhan Toköz, veda mesajı yayınladı.

Dorukhan, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, Trabzonspor’a imza attığı gün elinden gelenin fazlasını yapacağını ve şampiyonluk yaşayacağını söylediğini belirterek, "Bu formayı taşıdığım her an bu sözüm için çalıştım ve her şeyimi verdim. Uzun zaman sonra gelen şampiyonluğun ardından takım arkadaşlarımla hayalimiz bu başarıyı sürekli kılmaktı ama çok üzgünüm ki şimdi veda zamanı." dedi.

"Yaşadığımız şampiyonluk her zaman ayrı bir yerde olacak"

"Profesyonel futbol hayatımda bu şekilde ilerlemenin iki taraf için de daha doğru olacağını düşündüm." ifadesini kullanan Dorukhan Toköz, "Başta, beni aralarına kabul eden, sonsuz sevgi gösteren Trabzon halkına ve taraftarlarımıza, Başkanlarım Sayın Ahmet Ağaoğlu ve Sayın Ertuğrul Doğan’a, sevgili hocam Abdullah Avcı’ya, tüm takım arkadaşlarım ve kulüp çalışanlarına sonsuz teşekkür ederim. Kalbimde, yaşadığımız şampiyonluk ve güzel anılarımız her zaman ayrı bir yerde olacak." şeklinde görüş belirtti.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • Ayhan 9 ay önce Şikayet Et
    Yazık oldu çocuğa,bir hoca musveddesi çocuğun fişini çekti neymiş efendim fiziksel yetersizliği varmış ulan sanki diğerlerinin hepsi fiziksel yeterli de kaldı Durukan yazık çoook yazık
    Cevapla
  • Doktor 9 ay önce Şikayet Et
    Bunu Beşiktaş tesislerine bile yaklaştırmayın lütfen, ne hali varsa görsün.
    Cevapla
  • Vatandaş 9 ay önce Şikayet Et
    Dorukhan bjk dede Trabzon dada şampiyon olmuş bir topçudur ve daha da şampiyon Luk görecektir ayrılmak hakkıdır yolun acık olsun
    Cevapla
  • Remzi 9 ay önce Şikayet Et
    Aynen öyle kardeşim benim ya
    Cevapla
  • Ts61 9 ay önce Şikayet Et
    Helal Dorukhan yolun açık olsun Adam Adam
    Cevapla
  • kurt 9 ay önce Şikayet Et
    Ali koça git yalvar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle