Süper Lig devlerinin Dorukhan Toköz savaşı!

Bonservisi elinde bulunan Dorukhan Toköz için Fenerbahçe’nin ilk aday olduğu belirtilirken; Şenol Güneş’in de eski öğrencisini takımında istediği ifade edildi.

GİRİŞ 17.07.2023 17:32 GÜNCELLEME 17.07.2023 17:34
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Trabzonspor, yeni haftaya şoke eden bir ayrılıkla başladı. Bordo-mavili kulüple bir yıl daha sözleşmesi bulunan Dorukhan Toköz, teknik direktör Nenad Bjelica’nın bildirdiği ‘Fiziksel olarak yetersiz’ raporunun ardından Trabzonspor Yönetimi’ne kulüpten ayrılmak istediğini iletti. 

Dorukhan’ın bu isteğini kabul eden yönetim, milli futbolcunun sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini resmen açıkladı.

ŞENOL GÜNEŞ İSTİYOR; FENERBAHÇE İLK SIRADA

Bir dönem Beşiktaş forması da giyen eski milli futbolcu, Fenerbahçe ile görüşmek için İstanbul’a geldi. Fenerbahçe’nin Dorukhan’ın transferini bitirmek isteyen kulüpler arasında birinci sırada yer aldığı ifade edilirken; Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in de eski öğrencisini takımında görmek istediği ifade edildi.

BAŞAKŞEHİR İDDİASI YALANLANDI

Başakşehir'le de ismi anılan futbolcu için kulüp başkanı Göksel Gümüşdağ'dan açıklama geldi. Görüşme iddialarını yalanlayan Gümüşdağ, "Dorukhan’a herhangi bir teklifimiz olmadı." dedi.

SAKATLIĞI SEBEBİYLE 6 MAÇTA FORMA GİYEBİLDİ

Geçen sezon talihsiz bir çapraz bağ sakatlığı yaşayan orta saha, Süper Lig’de bu rahatsızlığı sebebiyle 29 maç kaçırdı. Sakatlığı atlatmasının ardından bordo-mavili formayla 6 lig maçına çıkan 27 yaşındaki oyuncu, gol ve asist katkısı sağlayamadı.

KAYNAK: SABAH
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 25
  • Selami 9 ay önce Şikayet Et
    Böyle insanı besiktaś alırsa burutusleri almiş olur
    Cevapla
  • Nabız 9 ay önce Şikayet Et
    Nereye gidecekse gitsin, yeterki Beşiktaş'dan uzak dursun.
    Cevapla
  • boş lafcı 9 ay önce Şikayet Et
    yerinde mutlu ol takoz, yorma insanları...
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Al benden de o kadar
    Cevapla
  • Ercan 9 ay önce Şikayet Et
    Trabzon spor yapılanması yanlış bence türk bir hoca gelmesi en iyisi olurdu slovaklar hirvatlar dolduruyo ama inşallah ben yanılırım ilk 10 a zor girer
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle