Dorukhan Toköz'den ayrılık kararı!

Dorukhan Toköz'ün Trabzonspor'un teknik direktörü Nenad Bjelica ile görüşerek takımdan ayrılmak istediğini bildirdiği iddia edildi.

Dorukhan Toköz'den ayrılık kararı!
Dorukhan Toköz'den ayrılık kararı!
GİRİŞ 16.07.2023 22:31 GÜNCELLEME 17.07.2023 12:49
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Yeni sezon hazırlıklarını Slovenya'da sürdüren Trabzonspor'da, Dorukhan Toköz'ün takımdan ayrılmak istediği ileri sürüldü.

BJELICA YETERSİZ BULDU

A Spor'un haberine göre; uzun süreli sakatlığının ardından iyileşen ancak form seviyesini yükseltmekte zorlanan Dorukhan'ın fiziksel olarak eksik kaldığı ve bu nedenle teknik direktör Nenad Bjelica tarafından yetersiz bulunduğu belirtildi.

DORUKHAN AYRILMAK İSTİYOR

Trabzonspor'un son iki hazırlık maçında da forma şansı bulamayan Dorukhan'ın, Bjelica ile görüşerek takımdan ayrılmak istediğini bildirdiği öne sürüldü.

9 MAÇA ÇIKABİLDİ

Geride kalan sezonda yaşadığı çapraz bağ sakatlığı nedeniyle sadece 9 maça çıkabilen 27 yaşındaki oyuncu, takımına gol ve asist katkısı sağlayamadı. 3 sezondur Trabzonspor'da forma giyen Dorukhan Toköz'ün bordo mavili takımla 1+1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 23
  • boş lafcı 9 ay önce Şikayet Et
    takozu umarım koç kimseye kaptırmaz :)
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Beşiktaş'ta el üstündeydin.para hırsı gözünü bürüdü yoldan çıktın.şimdi bedelini öde bakalım
    Cevapla
  • Bjk 9 ay önce Şikayet Et
    Bjk gelsin ama ancak top toplasın adam yemek yediği kabı pislemez hatta şaka yatım stada girişini bile yasaklasınlar böyle adamların bjk yeri yok Q7 den utansın ders alsın tabi saydığım meziyetleri varsa o şahısta
    Cevapla
  • boş lafcı 9 ay önce Şikayet Et
    bld. kütahyasporda büyük iş yapar, artist...
    Cevapla
  • boş lafcı 9 ay önce Şikayet Et
    şımarık, çalışmadan para kazanamayacağını anladı.
    Cevapla
  • B.Ali 9 ay önce Şikayet Et
    Dorukhan iyi bir futbolcudur ağır bir sakatlıktan çıktı ve form tutması zaman alacaktır. Yabancı sınırlaması olan ülkemizde elde tutulması gereken önemli bir oyuncudur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle