Abdülkadir Ömür: Arda Güler inanılmaz bir takıma gitti

Trabzonspor'un başarılı futbolcusu Abdülkadir Ömür, gündeme dair açıklamalar yaptı. Abdülkadir Ömür, Manchester City'ye gerçekleşmeyen transferine ve Arda Güler'e de değindi.

Abdülkadir Ömür: Arda Güler inanılmaz bir takıma gitti
Abdülkadir Ömür: Arda Güler inanılmaz bir takıma gitti
GİRİŞ 10.07.2023 15:05 GÜNCELLEME 10.07.2023 15:05
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'da forma giyen Abdülkadir Ömür, TRT Spor'a açıklamalar yaptı. Kampı değerlendiren başarılı futbolcu, gündeme dair konuştu.

Nenad Bjelica'nın takım üzerindeki hedeflerine değinen Abdülkadir Ömür, "Hocamız şu anda antrenmanlarda öncelikli olarak bizim performansımızı ve koşu mesafemizi yukarı çekmeye çalışıyor" dedi.

ABDÜLKADİR ÖMÜR: "MANCHESTER CITY'YE TRANSFERİM İÇİMDE KALDI"

Manchester City'ye gerçekleşmeyen transferiyle ilgili konuşan Ömür, "İçimde kalmadı desem yalan olur. Başkana 26 milyon euro teklif geldiğini söyledim; gitmek için izin istedim. Başkan teklifi reddetti. Sonrasında sakatlandım. Her şerde bir hayır olduğuna inanırım" şeklinde konuştu.

"ARDA GÜLER İNANILMAZ BİR TAKIMA GİTTİ"

Arda Güler'in Real Madrid'e transferiyle ilgili de konuşan 24 yaşındaki futbolcu, "Arda Güler kardeşimiz için çok gururlandık. Sözde bunu söylemek kolaydır ama onu kalben desteklememiz, ona yalnız olmadığını göstermemiz lazım. Çok yetenekli bir kardeşimiz ve inanılmaz bir takıma gitti. Umarım geçiş sürecini en iyi şekilde atlatır ve bizi gururlandırmaya devam eder" ifadelerini kullandı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 10
  • Orhan 9 ay önce Şikayet Et
    Sanki transfer olsa tutunacakti City de direk kiralardi sonra gönderilerdi biraz çalım atma becerisi var onun dışında hiçbir şey yok
    Cevapla
  • Mehmet 9 ay önce Şikayet Et
    Koliva
    Cevapla
  • Fenerbahçe 9 ay önce Şikayet Et
    Alçakgönüllü Çoçuk
    Cevapla
  • ismail. 9 ay önce Şikayet Et
    Anadolunun ahı var hamsilerde o çıkacak dahada.
    Cevapla
  • Efe 9 ay önce Şikayet Et
    Yetenek var ama.. başka şey yok. Avcı ile iyice köreldin yan yan geri geri bitirdi seni dikine oynayacak cesaretin özgüvenin yok. Vurduğun şutları ilkokul öğrencileri çekiyor. Biraz geliştir kendini düşünerek oyna. Ağaoğlu zamanın da satmadı bu saatten sonra bir cacık olmaz.
    Cevapla
  • Carsambali 9 ay önce Şikayet Et
    M.City zamaninda 25 milyon euro verdi..Ama Agaoglu satmadi..Yusuf Yazici yi satti..Inter 2 sene once Ugurcan'a 20 milyon euro nun uzerinde rakam verdi..Agaoglu dedi,Avrupa sampiyonasi bi gecsin ben onu 30 milyon euro nun uzerinde satarim dedi..Hadi satsinlar simdi..Nwakaeme,Djaniny,Ekuban gibi oyunculara Arap liglerinden 10 milyon euro nun uzerinde para verdiler ama Agaoglu yine satmadi.
    Cevapla
  • Haci 9 ay önce Şikayet Et
    Hesabini bilmeyen kasap...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle