Jamie Vardy transfer için kararını verdi

Transferde son günlerin hareketli takımlarından Trabzonspor Leicester City'nin yıldız golcüsü jamie Vardy'ye talip olmuştu. İngiliz yıldız geleceğiyle ilgili kararını verdi.

Jamie Vardy transfer için kararını verdi
Jamie Vardy transfer için kararını verdi
GİRİŞ 29.06.2023 14:27 GÜNCELLEME 29.06.2023 17:01

Gelecek sezon İngiltere Championship'te mücadele edecek Leicester City'nin deneyimli golcüsü Jamie Vardy'nin takımdan ayrılması bekleniyor.

Oyuncu için masadaki en ciddi adaylardan biri ise Süper Lig ekibi Trabzonspor olarak öne çıkıyor. Tüm bu gelişmeler yaşanırken yıldız oyuncu için flaş bir iddia ortaya atıldı. 

Sky Sports'un haberine göre; Suudi Arabistan ekibi Al Khaleej, Vardy'ye transfer için teklifte bulundu. 



Teklifi kabul etmedi

Haberin devamında 36 yaşındaki yıldızın bu teklife olumsuz cevap verdiği aktarıldı. Kulübü Leicester City ile 1 yıllık sözleşmesi bulunan oyuncunun kariyeri ile ilgili kısa süre içerisinde karar vermesi bekleniyor. 

2012/13 sezonunun başında Fleetwood ekibinden Leicester'a transfer olan Jamie Vardy, kulübüyle çıktığı 427 karşılaşmada 170 gol ve 68 asistlik performans sergiledi. 



Menajerler Trabzonspor'a önermişti

Premier Lig'de 11 yıl Leicester forması giyen milli futbolcu Çağlar Söyüncü ile de uzun süre takım arkadaşlığı yapan İngiliz forvet, menajerler aracılığı ile Trabzonspor'a önerildi. Ada'nın en özel golcülerinden birisi olan Jamie Vardy'nin kariyerine Championship'te devam etmek istemediği için takımdan ayrılma kararı aldığı ifade edildi.

İngiliz golcüyle ilgili kararı teknik direktör Nenad Bjelica'ya bırakan Fırtına, Hırvat hocanın onay vermesi durumunda Vardy için resmi görüşmelere başlayacak.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.