Abdülkadir Ömür'e İspanya'dan talip çıktı!

Trabzonspor'un yıldızı Abdülkadir Ömür'e sürpriz bir talip çıktı. La Liga ekiplerinden Getafe, başarılı futbolcuyu takibe aldı.

Abdülkadir Ömür'e İspanya'dan talip çıktı!
Abdülkadir Ömür'e İspanya'dan talip çıktı!
GİRİŞ 21.06.2023 10:50 GÜNCELLEME 21.06.2023 18:23
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Trabzonsporlu Abdülkadir Ömür'e İspanyol kancası. La liga ekiplerinden Getafe, bordo mavililerin yıldız ismine talip oldu.

Abdülkadir Ömür için araştırma sürecine başlayan İspanyol ekibinin kısa süre içerisinde Trabzonspor ile resmi olarak temasa geçmesi bekleniyor.

Ayrıca Getafe dışındaki başka Avrupa kulüplerinin de 24 yaşındaki oyuncuyla ilgilendiği ifade ediliyor.

Abdülkadir için hatırı sayılır bir bonservis beklentisi olan Trabzonspor'un gelen teklifin miktarına göre bu transfere izin verebileceği gelen haberler arasında.

Karadeniz ekibinin altyapısından yetişen Abdülkadir Ömür, bu sezon Trabzonspor formasıyla 41 resmi maça çıktı.

Başarılı oyuncu, bu karşılaşmalarda takımına 4 gol ve 3 asist ile katkıda bulundu.

KAYNAK: TRT SPOR
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 9
  • Anadolu 10 ay önce Şikayet Et
    Genç Türk futbolcuları teknik olarak iyi ama fiziksel güç ve taktiksel anlamda Avrupa'dan geride. İşleri zor. Geleceğin yıldızları Ö.Faruk, Burak İnce, Ali Akman ve benzerleri aynı sıkıntıyı çektiler. Yusuf Yazıcı bile fiziksel olarak geride kaldı.
    Cevapla
  • Erkan 10 ay önce Şikayet Et
    Ya biz heralde kendimizi çakal zannediyoruz gs talip oldu diye yok talibi var yok o istiyor yok bu istiyor geçin bunları arkadaş yalanla transfer olmaz bakin Antalya aynısını yaptı Wright için 10 veriyorlar 8 veriyorlar onu veriyorlar bunu veriyorlar derken satmıyor adamı bedavaya alacaklar sözleşme bittiğinde antalyada avcunu yalayacak piyasası varken orta karar bir fiyata satacaksin.
    Cevapla
  • ramazan arıcı 10 ay önce Şikayet Et
    bu sene toparlandı, gayretliydi. seyirci ondan yıldız olmasını, kurtarıcı olmasını bekledi bu durum onu strese sokuyordu. çok koştu, çok çalıştı, basit oynadı ve bence kazandı.
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Getafe değilde akcabaatapor olmasın
    Cevapla
  • Faruk 10 ay önce Şikayet Et
    Verin gitsin. gezsin çoçuk avrupa görsün.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle