Trabzonspor açıkladı! 2 kötü haber birden...

Trabzonspor Kulübü, Abdülkadir Ömür ve Maxi Gomez'in sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu.

Trabzonspor açıkladı! 2 kötü haber birden...
Trabzonspor açıkladı! 2 kötü haber birden...
GİRİŞ 30.05.2023 14:29 GÜNCELLEME 30.05.2023 14:40
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 36’ncı haftasında deplasmanda Bitexen Giresunspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, mücadele öncesi Abdülkadir Ömür ve Maxi Gomez'in sağlık durumuyla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Bordo-mavili ekipte Sağlık Kurulu Başkanı Doç. Dr. Ahmet Beşir tarafından yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Maxi Gomez'in yapılan muayene ve görüntülemesi sonucunda sağ baldırda darbeye bağlı kanama ve ağrı tespit edilmiştir. Ayrıca futbolcumuz Abdülkadir Ömür’ün sol diz yan bağında zorlanma tespit edilmiştir. Tedavilerine devam edilen oyuncularımız sakatlıkları nedeniyle Bitexen Giresunspor maçı kadrosunda yer almamaktadır" denildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 11
  • Giresun 9 ay önce Şikayet Et
    Girasun sporun yenilmesine üzüldüm git diğer düşme hattındaki takımlarından 4-5 ye gel Girasuna 4 at yazıklar olsun sonrada bizi diğer karadeniz takımları neden sevmiyor de.
    Cevapla
  • Sonra 9 ay önce Şikayet Et
    Sen o küme düşme rakiplerine ne yaptın ona baksana sacmalamayı bırakın artık siz zaten sevmeyin geçen sene berabere kaldığınız maçta nasıl seviniyordunuz hatırlıyormusun şampiyon mu olmuştunuz
    Cevapla
  • 0202 9 ay önce Şikayet Et
    Geçen sene trabzonspor şampiyonluk yolunda giderken kendini yırtanlar berabere kaldık diye bayram edenler bayram devam ediyor mu???
    Cevapla
  • Fellini 9 ay önce Şikayet Et
    Trabzonspor şimdi kesin maçı alır
    Cevapla
  • cisa 9 ay önce Şikayet Et
    yavaş
    Cevapla
  • Kutahyali 9 ay önce Şikayet Et
    Haydi Giresunspor parcala
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle