Yusuf Yazıcı fiyaskosu! 40 milyon TL çöpe gitti

Kulüp tarihinin rekor transfer ücretiyle Fransa'nın Lille Kulübü'ne transfer olan Yusuf Yazıcı, bu sezon kiralık olarak döndüğü Trabzonspor'da beklentileri karşılayamadı.

Yusuf Yazıcı fiyaskosu! 40 milyon TL çöpe gitti
Yusuf Yazıcı fiyaskosu! 40 milyon TL çöpe gitti
GİRİŞ 29.05.2023 14:10 GÜNCELLEME 29.05.2023 14:10
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Dönemin başkanı Ahmet Ağaoğlu'na gitme isteğini ileterek Karadeniz ekibinden ayrılan Yusuf, bordo-mavili takıma 40 milyon TL'yi aşan tekrar dönüş maliyetine rağmen yaşadığı performans düşüklüğüyle kadroya giremiyor.

Yusuf Yazıcı, 2019-2020 sezonunda Fransa'nın Lille takımına toplam 17 milyon 500 bin Euro bonservis bedeli ve Edgar Le karşılığında kulüp tarihinin rekor bedeliyle transfer olmuştu. Bu sezon 2 Eylül'de eski kulübü için Türkiye'ye gelen ve dönemin başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun girişimleriyle tekrar bordo-mavili takıma kiralık olarak katılan Yusuf, bekleneni veremedi.

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 13 maçta forma giyen Yazıcı, 7 müsabakada ilk 11'de sahaya çıktı. Ligde bu sezon 509 dakika bordo-mavili formayı giyen 26 yaşındaki futbolcu, 3 gol attı.

UEFA Avrupa Ligi, UEFA Avrupa Konferans Ligi ve Türkiye Kupası'nda 7 mücadelede görev alan Yusuf, 233 dakikada yeşil zeminde kaldı ve sadece kupada 2 gol kaydetti.
Trabzonspor'da geçirdiği kiralık dönemde bekleneni veremeyen Yusuf Yazıcı'nın sezonun tamamlanmasıyla takımdan ayrılması bekleniyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 11
  • hbr 11 ay önce Şikayet Et
    zaten bunda iş olsaydı önce gs kapardı paf takımı ts den
    Cevapla
  • Produced By 11 ay önce Şikayet Et
    Fransızın 17 milyon yürosunu almak çok keyifliydi Bu yetersiz arkadaş için.
    Cevapla
  • Qwerty 11 ay önce Şikayet Et
    Birileri bir şeyler kazanmıştır ya ona baki siz. Trabzon zarar etse ne olur. Tekrar alanlarda kabahat. Ne o bizim çocuklar.
    Cevapla
  • qwerty 11 ay önce Şikayet Et
    Çok para değilki herkes veriyor bu paraları. 2 milyon dolar yapar. Ne adamı aşağılıyorsunuz, adam şampiyon oldu klubüyle Fransa'da.
    Cevapla
  • Angaralı 11 ay önce Şikayet Et
    Geçmişte ne ise hala o oyununda fark göremedim zaten orta halli bir topçuydu ts iyi ambalajladı iyi sattı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle