Trezeguet'den Samet Akaydin açıklaması!

Trabzonspor'un yıldızı Trezeguet, 4-1 galip geldikleri Fatih Karagümrük maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Öte yandan Trezeguet, Fenerbahçe derbisinde Samet Akaydin'le yaşadığı olayla ilgili ilk kez konuştu.

Trezeguet'den Samet Akaydin açıklaması!
Trezeguet'den Samet Akaydin açıklaması!
GİRİŞ 22.05.2023 23:30 GÜNCELLEME 22.05.2023 23:30
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'un başarılı futbolcusu Trezeguet, Fatih Karagümrük galibiyetinin mimarlarından oldu. Mısırlı futbolcu karşılaşma sonrası açıklamalar yaptı.

İyi bir maç çıkardıklarını belirten Trezeguet, "Gollerim ve galibiyet için hamdolsun demek istiyorum. Umuyorum bunun üzerine inşa ederek devam edeceğiz hep birlikte" şeklinde konuştu.

Mücadelenin ikinci golünün Batuhan Şen'e yazıldığı hatırlatılan Trezeguet, "İstedikleri şekilde yazabilirler. Kendi kalesine gol diye yazarlarsa o onların sorunu. Ben hak ettiğimi düşünüyorum, kendi golüm olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

SAMET AKAYDİN OLAYINA DAİR AÇIKLAMA

Öte yandan Trezeguet, Fatih Karagümrük maçı sonrası Samet Akaydin olayıyla ilgili açıklama yaptı. Mısırlı futbolcu, "Yaşananlardan dolayı üzgünüm. Yaşandığı sırada görmedim ve o an görmediğim için şanslıyım. Kötü hissettim görünce. Daha fazla da bir şey söylemek istemiyorum" ifadelerini kullandı.


 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 14
  • Sporsever 11 ay önce Şikayet Et
    Yargısız infaz değil mi? Bir fotoğraf yayınlıyorsunuz hiç bir şey belli değil, o fotoğrafa insafsızca yorum yapıyorsunuz. Böylece fb nin trabzom karşısında almış olduğu galibiyet gölgede kalmış oluyor. Başardınız helal olsun.
    Cevapla
  • Mehmet 11 ay önce Şikayet Et
    Bir Fenerli olarak derhal fotbulda men edilsin
    Cevapla
  • Yahya sürmen 11 ay önce Şikayet Et
    Bi Türke yakışırmi ulan utandirdin bizi rezil herif be cahiiilll
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    keşke ismi Samet olmasaydı corc olaydı
    Cevapla
  • ONCE VATAN 11 ay önce Şikayet Et
    Trabzonlu olmasına rağmen, Trabzonspor' a bu kadar niye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle