Trezeguet iddiası! "İki kulüp arasında tercih yapacak"

Suudi basını Trezeguet'in Al Ahly ile El İttihad'tan teklif aldığını ve 2 kulüp arasında bir karar aşamasında olduğunu iddia etti.

Trezeguet iddiası! "İki kulüp arasında tercih yapacak"
Trezeguet iddiası! "İki kulüp arasında tercih yapacak"
GİRİŞ 17.05.2023 07:38 GÜNCELLEME 17.05.2023 07:38
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'da oynadığı süre boyunca sürekli olarak beklentilerin uzağında kalması nedeniyle eleştri oklarının hedefinde olan Trezeguet için Arap basınında son dönemde birçok haber yazılmaya başladı.

Hem Mısır hem de Suudi medyası Trezeguet'in Al Ahly ile anlaşma aşamasında olduğunu ve Trabzonspor ile görüşmelerin ise sürdüğünü iddia etti.

Bordo-Mavili yönetim ise menajerler üzerinden gelen görüşme taleplerinin resmiyete dökülmesini bekliyor.

Yönetimin 28 yaşındaki yıldız futbolcu için 6 milyon euro bandında bir bonservis beklediği ifade ediliyor.

Bu arada Suudi basını Trezeguet'in Al Ahly'nin yanı sıra El İttihad'tan da teklif aldığını ve 2 kulüp arasında bir karar aşamasında olduğunu dile getirdi.

KAYNAK: TAKVİM
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • izzet uzun 11 ay önce Şikayet Et
    Böyle futbolcular kolay gelmez. Bundan yararlanamayan teknik direktörlerin aklına turp sıkayım. İki forvetten daha iyidir. ileride bunu tek oynatacaksın orta sahayı beşliycen. 4-5-1
    Cevapla
  • bordomavilim 11 ay önce Şikayet Et
    7milyon euroya gider...
    Cevapla
  • malatya balabanlı 11 ay önce Şikayet Et
    İyi oyuncu teknik hızlı ama bir türlü kendini gösteremedi istikrarı yok . Bir maç var beş maç yok . Trabzon iyi fiyata satabilir .
    Cevapla