Trabzonspor'da ilk ayrılık! 15 milyon euro...

Önümüzdeki yaz uzun süredir hayalini kurduğu Avrupa'ya transferini gerçekleştirmek isteyen Abdülkadir Ömür, Trabzonspor tarihine geçmeye hazırlanıyor.

Trabzonspor'da ilk ayrılık! 15 milyon euro...
Trabzonspor'da ilk ayrılık! 15 milyon euro...
GİRİŞ 04.05.2023 14:41 GÜNCELLEME 04.05.2023 14:41
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz sezon yıllar sonra şampiyonluk sevinci yaşayan Trabzonspor'da başarının en büyük pay sahiplerinden biri olan Abdülkadir Ömür birçok Avrupa ekibiyle gündeme gelmiş ancak transferi gerçekleşmemişti. Genç yıldız Avrupa hayalini bu sezon sonunda artık gerçekleştirmek istiyor.

İKİ TALİP VAR

Avrupa'nın köklü kulüplerinden Monaco ve Ajax'ın Abdülkadir Ömür'e talip oldukları ileri sürüldü. İki ekibin de yakından takip ettiği genç yıldız için sezon sonunda Trabzonspor'a teklifte bulunacakları iddia edildi.

TARİHE GEÇECEK RAKAM

Sezon sonu gelecek olan teklifleri değerlendirecek olan Trabzonspor'da yönetim Abdülkadir Ömür için en az 15 milyon euro bekliyor. Transferin bu rakamla gerçekleşmesi halinde 23 yaşındaki yıldız bordo-mavili kulübün en pahalı ikinci satışı olarak tarihe geçecek.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Trabzonspor formasıyla şu ana kadar 37 resmi maça çıkan Abdülkadir Ömür, bunların 27'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2305 dakika sahada kalan 23 yaşındaki yıldız oyuncu, 3 gol ve 2 asistle skora etki edebildi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 32
  • Sado 11 ay önce Şikayet Et
    15 m bu istikrarsıza kim verir. Yerden kalkmıyor.
    Cevapla
  • yusuf 11 ay önce Şikayet Et
    15 bin demek istedin de yanlış yazdın galiba..!? uğurcan da 10 yıldır 25 m.euroya satılıyor ama hala trabzonda..!
    Cevapla
  • Faruk 11 ay önce Şikayet Et
    Namımız yeter. Siz ne kadar çekemeseniz de. ANADOLU KAPLANI Trabzonspor !
    Cevapla
  • Wertto 11 ay önce Şikayet Et
    Bence Türk futbolcular değerlendiği an satılmalı. Performansını uzun süre üst düzey tutabilen nadir çıkıyor. Ki bu adam sakatlıklar da yaşadı. O fiyata zor
    Cevapla
  • Duran 11 ay önce Şikayet Et
    15 bin lira maaş olur belki yusuf yazıcıdan beter yahu bu
    Cevapla
  • MuhammedAli 11 ay önce Şikayet Et
    Eger 15 milyona gitsin bidaha ömür boyu mac izlemem
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle