Yusuf Yazıcı'nın menajerinden açıklama! Geri dönüyor...

Lille'in Trabzonspor'a kiraladığı Yusuf Yazıcı için CSKA Moskova yolu gözüktü.

Yusuf Yazıcı'nın menajerinden açıklama! Geri dönüyor...
Yusuf Yazıcı'nın menajerinden açıklama! Geri dönüyor...
GİRİŞ 26.04.2023 09:51 GÜNCELLEME 26.04.2023 09:51
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Yusuf Yazıcı'nın menajeri Adem Cebeci, “Sezon bitiminde yeniden CSKA'ya geçişinden bahsetmek mümkün. Rus taraftarların ona olan sevgi ve CSKA'YA saygısı karşılıklı. Yusuf da Rusya'yı seviyor” açıklamasını yaptı.

Trabzonspor'un sezon başında Fransız ekibi Lille'den kiraladığı Yusuf Yazıcı, beklentilerin uzağında kaldı. Trabzonspor ile bu sezon 20 maça çıkıp, 5 gol ve 1 asistlik performans gösteren Yazıcı'nın sezon sonunda Fransız kulübüne geri dönmesi bekleniyor. Ancak Fransız ekibi de sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalan Yusuf'u satıp, para kazanmak istiyor. Bu satış planının en önemli aktörlerinden birinin de Rusya'nın CSKA ekibi olması dikkat çekiyor. Ruslar, CSKA'da unutulmaz bir dönem geçiren Yusuf'un geri dönüşü için şimdiden girişimlere başlamış durumda. Ancak bunun için öncelikle Lille kulübüyle anlaşmaları gerekiyor.

ZAMANI GELİNCE KONUŞACAĞIZ

Trabzonspor'un 500 bin euro kiralama ücreti ödediği Yusuf Yazıcı'nın transfermarkt değeri 11.5 milyon euro. Ancak CSKA'nın sözleşmenin bitimine 1 yıl kalması nedeniyle oyuncuyu çok daha düşük bir maliyete alma hesabı içinde olduğu belirtiliyor. Konuyla ilgili Rus basınına konuşan Yusuf Yazıcı'nın menajeri Adem Cebeci söylentileri doğruladı. Cebeci şu açıklamayı yaptı: "Yusuf Moskova'yı çok sevdi ama Türkiye'de sezon devam ediyor. CSKA'ya olası bir geçişten ancak sezon sonunda bahsetmek mümkün olacak. Rus hayranların Yusuf'a olan saygı ve sevgileri karşılıklı, o da sizin ülkenizi çok seviyor. Şimdi Avrupa'dan birçok takım onunla ilgileniyor. Zamanı geldiğinde, nasıl biteceğini göreceğiz."

RUSYA'DA TRANSFER 1 TEMMUZ

Yusuf Yazıcı, CSKA forması giydiği dönemde sadece 12 maça çıkmasına rağmen olağanüstü bir katkı yapmıştı. Bu karşılaşmalarda 8 gol atıp, 2 de asist yapan Yusuf, CSKA taraftarının sevgilisi haline gelmişti. Lille ile sözleşmesi Haziran 2024'e kadar devam ediyor. Rus ekibi daha önce de defalarca Yusuf'u transfer etmek için girişimlerde bulunsa da o tercihini Trabzonspor'dan yana kullanmıştı. Ancak Karadeniz ekibinde umduğunu bulamadı. Rusya'da yeni sezon transfer dönemi 1 Temmuz'da başlıyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • kadir 1 yıl önce Şikayet Et
    bunu gönderin bir daha trabzon sporun kapisin bile yaklastirmayin abdul kadir icinde gecerli...
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Lille'e giderken zaten yürüyüsü, kilik kiyafeti degismisti. Ben cok simardim ,3 vakte kadar artik benden bisey olmaz modundaydi.
    Cevapla
  • TPRK 1 yıl önce Şikayet Et
    Havaalanında shortlu gözlüklü eli cebinde demeç verdiğinde neler olucağı belliydi zaten.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Eski futbolcuyu getirdiğinde önce yürüyüşüne bak, değişmişse aynı uçakla geri gönder
    Cevapla
  • Fatih61 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu çocuğun işi bitmiş Trabzona yatıp para almaya gelmiş. Moskovaya şimdiden hayırlı olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle