Anlaşma sağlandı mı? Ertuğrul Doğan'dan Sergen Yalçın açıklaması

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, teknik direktör Sergen Yalçın ile görüştüklerini ancak Sergen Yalçın'ın şu anda takım çalıştırmak istemediğini söyledi.

Anlaşma sağlandı mı? Ertuğrul Doğan'dan Sergen Yalçın açıklaması
Anlaşma sağlandı mı? Ertuğrul Doğan'dan Sergen Yalçın açıklaması
GİRİŞ 11.04.2023 21:01 GÜNCELLEME 11.04.2023 21:27
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Abdullah Avcı ve ardından Orhan Ak'ın görevden ayılmasıyla Trabzonspor'da bir numaralı gündem maddesi teknik direktör oldu. 

Yeni başkan Ertuğrul Doğan, A Spor'da yaptığı açıklamada takımın gündemini değerlendirdi. 

"Takım çalıştırmak istemediğini söyledi"

Doğan, Sergen Yalçın ile yaptıkları görüşme için, "Sergen Yalçın ile görüştük. Bize şu an takım çalıştırmak istemediğini söyledi. Bilic ile menajerler aracılığıyla bir görüşmemiz oldu. Şu aşamada ilerleme kaydettiğimiz isimler var." dedi.

"Kimileri de inanılmaz paralar talep etti"

Ertuğrul Doğan açıklamasının devamında, "Bu durumda elini taşın altına sokmayan biriyle de benim uzun süreli çalışmam söz konusu olamaz. Kimileri de inanılmaz paralar talep etti." sözlerini sarf etti.

Şampiyonluk sözleri

Başkan Doğan açıklamasında, "Trabzonspor taraftarının akıllarından geçen tek şeyi biliyorum. O şampiyonluk kupasını tekrar kaldırmak. Tekrar şampiyon olacağız inansınlar." dedi. 

Ertuğrul Doğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"Çeşitli antrenörlerle görüşmeler yaptık"

"Çeşitli antrenörlerle görüşmeler yaptık. Kimi hocamız, bu pozisyonda Trabzonspor'da görev yapmak istemediğini belirtti. Bu durumda elini taşın altına sokmayan biriyle de benim uzun süreli çalışmam söz konusu olamaz. Kimileri de inanılmaz ciddi paralar talep etti."

"23 milyon Euro ile şampiyon olduk"

"23 milyon Euro (maaş bütçesi) ile şampiyon olduk, 42 milyon Euro ile durumumuz ortada."

"Bir sürü sponsorluk görüşmeleri yaptık"

"Bir sürü sponsorluk görüşmeleri yaptık. Stadyum için görüşüyoruz. Stadyum sponsorluğunu 3 ya da 5 yıllık vermek istiyoruz. Yenilikler katmak istiyoruz. Bunların hepsinin takipçisi olacağız. Yeni gelir kapıları da açmaya çalışacağız. Buradan gelen bütçeleri de borçlar için kullanacağız. Şu anki borç yönetilebilir değil. Bunu yönetilebilir hale getirmeye talibiz."

"Başarı için ne gerekiyorsa o yapılacak"

"Hocamız belli olmamasına rağmen şu anda görüşmeler yaptığımız isimler var. Son noktaya getirmedik ama belli noktaya getirdik. Çünkü yeni gelecek hocamızın görüşünü alacağız. Bonservisi olmayan futbolculara bakıyoruz. Yıldız oyuncu da alacağız, Trabzonspor küçülüyor diye bir şey yok. Başarı için ne gerekiyorsa o yapılacak."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 17
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    anadolu nun en rezil kepaze takımına giderek kariyerini düşürme Sergen.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Başka görüşecek adam bulamadınızmı
    Cevapla
  • Trabzonspor 1 yıl önce Şikayet Et
    Başkanım Bize Vicente Montella, Bilic Tarzı Adamlar lazım ve Lütfen Şu Lahtimiye Şans Verin Çocuğu küstürmeyin Yetenek Var onda.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahu başkan komple takımı sat trezege bakesetas ve nweakame alınır siopis ve visca markovic kalır gerisin veriyi komple sat U21 i hocasıyla cıkar izleyelim
    Cevapla
  • Güzel insan 1 yıl önce Şikayet Et
    TS en az 30-40 yıl daha şampiyon olamaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle