Edin Visca'nın en şanssız sezonu!

Trabzonsporlu Edin Visca, Kasımpaşa karşısında sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Tecrübeli futbolcu, böylece bu sezon 3. kez sakatlandı.

Edin Visca'nın en şanssız sezonu!
Edin Visca'nın en şanssız sezonu!
GİRİŞ 09.04.2023 00:11 GÜNCELLEME 09.04.2023 00:11

Süper Lig'in 28. haftasında Trabzonspor, Kasımpaşa ile İstanbul'da kozlarını paylaştı. Bordo-mavililer, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'ndaki maçta 2-0 mağlup oldu.

Bu mücadelede ise Edin Visca, sakatlığı nedeniyle maçı tamamlayamadı. Karşılaşmanın ikinci yarısında Doğucan Haspolat'ın yerine oyuna giren Edin Visca, 66. dakikada bacağını tutarak orta alanda kendisini yere bıraktı.

Sakatlık geçiren Visca böylelikle 21 dakika sahada kalabildi. Visca'nın yerine ise oyuna Slovak futbolcu Marek Hamsik girdi.

 İhsan Derelioğlu'dan Visca açıklaması! 'Büyük şanssızlık' İhsan Derelioğlu'dan Visca açıklaması! "Büyük şanssızlık"

Bu sezon 3. kez sakatlandı

Boşnak futbolcu, daha önce de Hatayspor maçında sakatlanarak oyundan çıkmış ve ikinci kez de Aralık ayında oynanan Karagümrük maçında sahayı terk etmek zorunda kalmıştı.

Bu mücadelede de sakatlanan Visca 3. kez aynı talihsizliği yaşamış oldu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.