Trabzonsporlu taraftardan değişik protesto!

Fanatik Trabzonspor taraftarı Muhammet Yılmaz, kentin işlek bölgelerine ‘Trabzonspor konuşmak yasaktır’ yazılı kağıtlar astı.

GİRİŞ 03.04.2023 13:24 GÜNCELLEME 03.04.2023 13:59
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Trabzpnspor'un bu sezon ortaya koyduğu istikrarsız futbol, bordo-mavi renklere gönül vermiş birçok taraftarı derinden sarsıyor.

Trabzonspor'a fanatikliğiyle bilinen Muhammet Yılmaz, takımın kötü gidişatını esprili bir şekilde protesto etti. Ramazan ayında oruç tutan taraftarların takıma sinirlenip küfrederek oruçlarının bozulacağını düşünen Muhammet Yılmaz, kentin işlek caddelerine ‘Trabzonspor konuşmak yasaktır’ yazılı kağıtlar astı.

Takıma esprili şekilde tepki gösteren taraftar, yazıları astığı anları sosyal medya hesabında paylaştı.

Yılmaz’ın, tanıdığı işletme sahiplerinden izin alarak duvarlara, yoldaki direk ve ağaçlara astığı yazılı protesto, yüzlerde tebessüm oluşurdu.

"Bu gidişle kimsede oruç kalmayacak"

Trabzonspor’un durumu nedeniyle takıma kötü söz ve tepkiler geldiğini söyleyen Muhammet Yılmaz, şunları söyledi:

"Trabzonspor’umuz da Karadeniz gibi dalgalı. Geçen sene şampiyon olduk. Bu sene gidişat biraz kötü. Bu yüzden sürekli argo ve kötü yorumlar aldığımızı duydum. Gidişat kötü ama millet oruçlu. Bu sefer maç izlerken farklı şeyler oluyor, milletin orucu bozulacak dereceye geliyor. Bunu en azından daha güzel şekilde anlatabilmek amacıyla ‘Trabzonspor konuşmak yasaktır’ şeklinde pankartlar asmaya karar verdim. İnşallah yararlı olur. Çünkü bu gidişle kimsede oruç kalmayacak."

"Herkes Trabzonspor'un halinden muzdarip"

Protesto yönteminin etkili olmasını umduğunu belirten Yılmaz, konuşmasını şu ifadeler ile noktaladı:

"İnşallah etkili olur. İnsanların orucu bozulmasın, zayıflamasın. Tabii ki kendim için de konuşuyorum. İnşallah Trabzonspor daha iyiye gider. Birkaç tane çıktı aldım. Toplu alanlarda, Trabzonspor’un daha çok konuşulabileceği yerlere bunları asma kararı aldım. Esnaf arkadaşlar da sağ olsunlar, durumu çok yadırgamadılar. Herkes Trabzonspor’un halinden muzdarip. Asarken çok itiraz etmediler. Yorumlara bakınca, herkes benimle aynı fikirde gibi gözüküyor. Tepkim aslında şu, yeni bir yönetim var, oturmamış bazı şeyler var. Biz de her şeyin farkındayız ama iyi de oynasalar has olur."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • ADEM 1 yıl önce Şikayet Et
    rüyamızda dahi göremeyeceğimiz şampiyonluğu gördük. şunların takımı düşürdüğü polemiğe bakın. güya bir şey yapıyor. bu arkadaşa kim müsaade ediyor.
    Cevapla
  • yavuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Ramazsn ayı içerisinde Trabzonspor maçlarını izlememe kararı aldım
    Cevapla
  • Ozkayam 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynen sana katılıyorum. Doğan başkan, bu rezillikleri müsebbibi sensin. 2 yıldır yaptığın başarısız tranferlerin yüzünden. Bahanelerde biri olarakd oruca saldırdınız. İnançlı, oruç tutan topcularada, dolaylı baskı yaptınız. Sen artık trişkalaştın. Ben benlik seni aynı, boynuzu kırılmış, fb li koç gibi oldun. Sahamızın özelliğide kalmadı sayenizde. Gelen yeniyor giden yeniyor.
    Cevapla
  • can er 1 yıl önce Şikayet Et
    maksat Trabzonspor a zeval gelmesin. O oruç olmayacak mıydı?
    Cevapla
  • OF61 1 yıl önce Şikayet Et
    çok doğrudur...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle