Trabzonspor'da ayrılık! Yeni adresi belli oldu

Trabzonspor'un yıldızı Vitor Hugo takımdan ayrılıyor. Yıldız oyuncu Brezilya ekiplerinden Bahia ile anlaşmaya vardı.

GİRİŞ 30.03.2023 10:22 GÜNCELLEME 31.03.2023 00:22
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Süper Lig’de bu sezon zirve yarışından uzaklaşan Trabzonspor’da savunma oyuncusu Vitor Hugo takımdan ayrılıyor. Brezilya ekiplerinden Bahia’nın daha önce 2 kez görüşme yaptığı bordo mavili kulüp, Hugo’nun transferi konusunda anlaşma sağladı. Takımın başarılı oyuncusu şehirden ayrılmak için hazırlıklara başladı. Brezilyalı savunmacının ayrılığı konusunda bordo mavili kulüpten resmi açıklama yapılması bekleniyor.

1 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VARDI

2020 yılında Brezilya ekibi Palmeiras’tan 3 milyon 200 bin Euro bonservisle transfer edilen Hugo, bordo mavililerle 4 yıllık sözleşme imzalamıştı. Trabzonspor’da sözleşmesinin bitmesine 1 yılı bulunan oyuncunun ülkesine dönmeyi isteme sebeplerinden birisi olarak annesinin hastalığı gerekçe gösterildi.  

ESKİ KULÜBÜNE SATIŞIN YÜZDE 25’İ ÖDENECEK

Hugo’nun transferinin gerçekleşmesi durumunda, eski kulübü Palmeiras’a satıştan elde edilecek karın yüzde 25’i ödenecek. Brezilyalı savunmacı, bordo mavili takımda kalması durumunda gelecek sezon 1 milyon 400 bin Euro ücret alacaktı.

DALYA YAPACAKTI

Bordo mavili takımda bugüne kadar 99 resmi maça çıkan Hugo, Yukatel Kayserispor maçında dalya yapacaktı. Brezilyalı stoper bugüne kadar çıktığı tüm resmi müsabakalarda toplam 9 gol ve 1 asist katkısında bulunurken 16 sarı kart ve 1 kırmızı kart görmüştü.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten çok iyi bir oyuncuydu. Yerine iyi bir stoper lazım. Yoksa sıkıntı.
    Cevapla
  • B.Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Hugo iyi bir oyuncudur takımda kalmasını isterim ama gitmeyi kafasına koymuşsa yapacak bir şey yok adam sözleşme uzatmaz bir yıl sonra bedava gider ve bu süreçte Trabzonspor'da mutsuz bir oyuncudan verim alamayarak iki yönlü zarar eder o nedenle göndermeleri doğru karar ama yerine acilen iyi bir stoper almaları gerekir.
    Cevapla
  • Çai Çen 1 yıl önce Şikayet Et
    En faydalıları değil işe yaramayanları göndermek lazım. Gerçekten iyi bir oyuncu.
    Cevapla
  • OF'lu 1 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor'a gelen en iyi stoperdi. Tam bir profesyonel. Sadece işini yaptı. Takım için büyük kayıp....
    Cevapla
  • Tarık 1 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah Avcı…Dünya borca soktu kulübü.Trabzon yeniden yapılanma ve küçülme yapmazsa ciddi ekonomik sıkıntılar çekebilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle