Orhan Ak'tan Fatih Terim sözleri!

Trabzonspor’da Orhan Ak, "Çok değerli insanlardan bir ekip oluşturduk. Özellikle burada Fatih Terim ve Aykut Kocaman'a çok teşekkür ederim. Bu konuda bana yardımcı oldular." dedi.

Orhan Ak'tan Fatih Terim sözleri!
Orhan Ak'tan Fatih Terim sözleri!
GİRİŞ 29.03.2023 18:09 GÜNCELLEME 29.03.2023 18:09
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Trabzonspor, Süper Lig’in 27’nci haftasında oynanacak Yukatel Kayserispor maçı hazırlıklarına devam etti.

İdman öncesinde sezon sonuna kadar takımı yönetmesi konusunda anlaşma sağlanan Orhan Ak, açıklamalarda bulundu.

Ak, yarın itibarıyla Gbamin haricindeki oyuncular ile tam kadro bir şekilde antrenmanların devam edeceğini belirterek, "Adana Demirspor maçı ile başlayan süreç, özellikle başkanımızın bize güvenmesi bizi mutlu etti. Olağanüstü bir şey olmadığı ve sıkıntı olmadığı sürece inşallah sezonu birlikte tamamlayacağız" şeklinde konuştu.

"KALİTELİ BİR EKİBİMİZ VAR"

Teknik ekibe yeni takviyeler yapıldığını ifade eden Orhan Ak, "Hepsi Türkiye’den kendini ciddi anlamda kanıtlamış, çok değerli insanlardan bir ekip oluşturduk. Özellikle burada Fatih Terim ve Aykut Kocaman'a çok teşekkür ederim. Bu konuda bana yardımcı oldular. Şu an sadece 1 kişi daha dahil olabilir. Onun dışında gayet kaliteli bir ekibimiz var. Kendimize de, ekibimize de, oyuncularımıza da güveniyoruz" diye konuştu.

"SEYİCİYLE BERABER O GÜVENİ SAĞLADIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM"

Yukatel Kayserispor maçı hazırlıklarını değerlendiren Ak, "Lige bakınca istediğimiz sırada değiliz ama her maçı kazanabilecek kapasitemiz var. Yeter ki o birlikteliği, saha içinde beraber hareket eden, enerjisi yüksek, coşkulu, mücadele eden bir takım oluşturduğunuz zaman yenemeyeceğimiz bir takım yok. Bizim için özellikle salı günü deplasmanda oynayacağımız kupa maçı çok daha önemli. Adana Demirspor maçı çok ciddi bir geri dönüş oldu oyunculardan. Seyirciyle beraber o güveni sağladığımızı düşünüyorum. İnşallah o güven devam eder" ifadelerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 5
  • KaraDeniz 11 ay önce Şikayet Et
    Ameller niyetlere göredir,Kıymetli hocamız biricik anneciğinin vasiyetini yerine getirmekte ve dualarını almıştır,inşallah başarılı olacağına olan inancım tam.Bence kendisine güvenen bir yönetim var.
    Cevapla
  • enteresan 11 ay önce Şikayet Et
    terime saldırıyordun ya ne oldu şimdi
    Cevapla
  • Yılmaz Koç 11 ay önce Şikayet Et
    Fatih terimden aykuttan yardim aldiysan biz yantik artik ifla olmayiz yazik !!!
    Cevapla
  • Fetti 11 ay önce Şikayet Et
    Terim netti size
    Cevapla
  • Fatih61 11 ay önce Şikayet Et
    Avcı bastı gitti yardımcısını tutuyoruz bu ne iştir anlayamadım.
    Cevapla