Trabzonspor sezon sonuna kadar Orhan Ak'a emanet!

Dün başkanlık seçimi gerçekleştirilen Trabzonspor, Orhan Ak'ın sezon sonuna kadar teknik direktörlük görevini sürdüreceğini açıkladı.

Trabzonspor sezon sonuna kadar Orhan Ak'a emanet!
Trabzonspor sezon sonuna kadar Orhan Ak'a emanet!
GİRİŞ 27.03.2023 20:23 GÜNCELLEME 27.03.2023 20:39
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Trabzonspor yönetimi, antrenör Orhan Ak ile sezon sonuna kadar çalışılmasına karar verdi.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, kulüp başkanı Ertuğrul Doğan ve yönetim kurulunun bugün gerçekleştirdiği toplantıda, sezon sonuna kadar teknik direktör olarak Orhan Ak ile çalışılmasına oy birliğiyle karar verildiği belirtildi.

Trabzonspor’dan yapılan açıklama şöyle:

“Başkanımız Ertuğrul Doğan ve yönetim kurulumuzun bugün gerçekleştirdiği toplantıda, bu sezon sonuna kadar Teknik Direktör Orhan Ak ile çalışılmasına oy birliğiyle karar verilmiştir.

Teknik Direktörümüz Orhan Ak ve ekibinin başarılı olacağına dair inancımızı değerli camiamız ve kamuoyuna saygıyla duyururuz.”

 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 20
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    biraz maç izle başka şeylerle meşgul olma
    Cevapla
  • Alim 1 yıl önce Şikayet Et
    Ömür ne eder ortalıkta hiçççççç ve her zaman 11 de katkı SIFIR
    Cevapla
  • değişik ilginç 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaten batıksınız. Yenisi gelse vericen para,sonra her maç başka kadro,başarısızlık. Lig bitti.Gelen dicek ki 20 sini gönderin 25 ini alın Sonra ? İcralık ol,borç artsın. Az akıllı olun ya.
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben bir fenerbahce li olarak ts Lular yerine soruyorum milli takim 11 de Abdülkerim neden yok arkadaş arda güler genç genç diye diye 20 gelecek neredeyse Abdülkadir gibi teknik suratlı kaç adam var bu ülkede yazık degilmi ilk 11 de ne kadar çakma futbolcu oynuyor Abdülkadir arda kerem yok yazık günahtır
    Cevapla
  • Trabzonlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söze ne denir
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bu kodroya hangi hoca gelirse gelsin bir adım mesafe kat edemez orhanla bu sene gidilmesi herkesin birbirini tanıması adına dah yararlı olacağı kanisindayim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle