Trabzonspor'da alacaklılar kapıda! Dava süreci başladı

Daha önce Trabzonspor forması giyen ve hala bordo-mavili takımda oynayan bazı isimler ödemesini alamadıkları için kulübe dava açtı.

Trabzonspor'da alacaklılar kapıda! Dava süreci başladı
Trabzonspor'da alacaklılar kapıda! Dava süreci başladı
GİRİŞ 25.03.2023 18:00 GÜNCELLEME 25.03.2023 18:02
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Kulübü'nün yaşadığı ekonomik sorunlar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

Özellikle futbolcuların menajerleriyle ödeme konusunda sorunlar yaşanması nedeniyle takıma oyuncu getiren menajerler alacaklarını tahsil etmek için Bordo-Mavili kulübe dava açma yoluna gitti.

Toplamda 11 menajer Trabzonspor'dan alacaklarını almak için dava açtı.

İŞTE O İSİMLER

Cornelius'un menajeri 1 milyon 406 bin TL, Bartra'nın menajerlik şirketi 15 milyon TL, Necdet Ergezen 7,5 milyon TL, Trezeguet 6 milyon TL, Base Soccer Agency menajerlik şirketi 3 milyon TL, David Thomas 8 milyon TL, Yusuf Edoğan'ın menajerlik şirketi Futbol Ertenasyon 925 bin TL, Dorukhan Toköz'den aynı şirket 737 bin TL, Koita'nın menajerlik şirketi Moussa Koita 3 milyon 300 bin TL, Batuhan Kör 381 bin TL dava açtı.

KAYNAK: AKŞAM
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 13
  • Akif 1 yıl önce Şikayet Et
    Borç takanlar kaçtı yardımcısi klüpu satacak. Sonra yan gelip yatacak
    Cevapla
  • Enteresan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu alacaklar ödenmezse en asa 2 yıl transfer yasağı gelir soyliyim ki gelsinde 13 boş transfer yapıp milyonlar verip başarı gelmiyorsa altyapıdan oyuncular oynasın arkadaş alınanlardan ne fayda gördü takım bizde her şey güllük gülistanlık sanıyoruz
    Cevapla
  • Antartikali 1 yıl önce Şikayet Et
    Döndük 2018 e
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Rum takimina az bile
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kulüpleri batıran batırana herkes yaptıgı borcu ödesin ödemiyosa satın alsın kim alirsa yönetsin bakın zarar ediyomu edmiyomu avrupa gibi Yazık be yiyen yiyene olmaz bukadarıda pes yeter acil bir cözüm gelmeli secimden sonra hemen avrupa gibi olsun satın şahıs olsun gulüp başkanları
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle