Bir devrin sonu! Abdülkadir Ömür yolcu...

Abdülkadir Ömür, Trabzonspor'un menfaatlerini de düşünerek sezon sonunda kendisi için gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldı.

Bir devrin sonu! Abdülkadir Ömür yolcu...
Bir devrin sonu! Abdülkadir Ömür yolcu...
GİRİŞ 22.03.2023 09:54 GÜNCELLEME 22.03.2023 09:56
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Bir süredir Avrupa hayalleri kuran Abdülkadir Ömür sonunda amacına ulaşıyor. Trabzonspor'daki misyonunu tamamladığını düşünen başarılı futbolcu, sezon sonunda yeni bir maceraya atılmak istiyor. Bazı Avrupa takımlarının takibinde olan Abdülkadir Ömür, kendisi için gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldı.

Birkaç yıl önce Manchester City'ye astronomik rakamla transferi direkten dönen Abdülkadir Ömür, yaşadığı sakatlıkların da etkisiyle beklenen sıçramayı bir türlü yapamamıştı. Geçtiğimiz sezon Trabzonspor ile tarihi bir şampiyonluk kazanan Abdülkadir Ömür, Bordo-Mavililerden ayrılmaya hazırlanıyor.

TRABZONSPOR'DAKİ MİSYONUNU TAMAMLADIĞINI DÜŞÜNÜYOR

Avrupa'da top koşturma hayalleri kuran ve bunu Trabzonspor'da şampiyonluk yaşamadan yapmak istemeyen Abdülkadir Ömür, Bordo-Mavililerdeki misyonunu tamamladığını düşünüyor. 23 yaşına gelen Ömür, yaşı daha da ilerlemeden sıradaki hedefi olan Avrupa kulüplerinde forma giymeyi gerçekleştirmek için harekete geçti.

ABDÜLKADİR'İN YENİ ROTASI YA FRANSA YA DA İSPANYA

Fransız ve İspanya'dan bazı takımların kıskacında olan Abdülkadir Ömür, sezon sonunda kendisi için gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldı. Trabzonspor'un menfaatlerini de göz ardı etmeyen başarılı futbolcu, kulübüne hatırı sayılır bir bonservis geliri kazandırmak istiyor.

Abdülkadir Ömür bu sezon ligde çıktığı 22 maçta 1 gol, 1 asistlik katkı verdi.

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 17
  • Alperen 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen beş kuruş etmezsin ve koçum. Kalitede yok istikrar hiç yok
    Cevapla
  • Evlad-l fatihan 1 yıl önce Şikayet Et
    yaş geçti be
    Cevapla
  • Adem 1 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyonlukta çok faydası oldu. Hakkını yemeyin.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef fizik yok kondisyon yok çok zayıf avruda yapamaz
    Cevapla
  • GERÇEK 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu da Irfancan Kahveci de kendilerini dev aynasında görüyorlar. Keşke avrupaya gidip boylarının ölçüsünü bi alsalar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle