Trabzonspor'da yeni yönetimi bekleyen dev ödeme!

Trabzonspor'da yönetim kurulu göreve gelir gelmez ödemesi gereken 16 milyon Euro'luk borcu ilk etapta yönetici katkıları ile çözmeye çalışacak.

Trabzonspor'da yeni yönetimi bekleyen dev ödeme!
Trabzonspor'da yeni yönetimi bekleyen dev ödeme!
GİRİŞ 19.03.2023 10:03 GÜNCELLEME 19.03.2023 10:03
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'da 25-26 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Seçimli Olağanüstü Genel Kurul'un ardından mazbatayı alacak olan Ertuğrul Doğan başkanlığındaki yönetim kurulu 4 günlük süre içerisinde 16 milyon Euro ödemek zorunda. Denetleme Kurulu Başkanı Mahmut Ören, bu rakamın transfer yasağı gibi bir durumun oluşmaması için ödenmesinin şart olduğunu söylerken, yönetim kurulu da bu planlamayı tamamlamak üzere. İlk etapta daha çok yönetici katkıları ile sorun çözülmeye çalışılacak. Daha sonra stadyum sponsorluğu başta olmak üzere ciddi bir katkı ile uzun vadede sorunu çözmeyeçalışacaklar.

ÇOĞUNLUK SAĞLANAMADI

Bu arada Genel Kurul'un çoğunluk aranan ilk toplantısı dün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılmış, ancak oy kullanma hakkı bulunan 9278 üyeden gerekli çoğunluk sağlanamadı. Kulübün Seçimli Olağanüstü Genel Kurul toplantısı çoğunluk aranmaksızın 25-26 Mart 2023 tarihlerinde saat 09.00'da "Hayri Gür Spor Salonu- Trabzon" adresinde yapılacak.

LİSTEYE YENİ ADAYLAR EKLENİYOR

Yönetim kurulu listesinin son halini 23 Mart tarihinde teslim edecek olan Başkan adayı Ertuğrul Doğan Daha önce Divan Kurulu'na sunulan 8 kişilik listeye ek olarak Nevzat Kaya, Birhan Emre Yazıcı, Taner Saral ve Serkan Kılıç'ın da listeye ekleneceği ve 15 asil 7 yedek olmak üzere toplam 22 kişiden oluşacak olan yönetim kurulunun tamamen oluşturulma süreci devam edecek.

KAYNAK: TAKVİM
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 13
  • G.E. 1 yıl önce Şikayet Et
    Tüzükte borçtan sorumluluk maddesi var . Yada varmı. Bunu T.S. üyesi olarak soruyorum. Yönetim ibra edilecekmi ve bu yönetim içinde sende varsın E.D. bey. A.A. ile beraber önce hesap vermeli ibradan sonra başkan adayı olmalısın.
    Cevapla
  • G.E. 1 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet beyin ceketini neden alıp gittiğini anladınızmı. Sadece bir reklam yüzü olduğunu arkasında Ertuğrul beyin olduğu için orada oturduğunu anlayabildinizmi. Hiç bir şeyin göründüğü gibi olmadığı ülkemizde yine sahte gülen yüzlerin olduğunu görebildinizmi. Hala canbaz'ı izliyorsun değilmi.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun
    Cevapla
  • memo 1 yıl önce Şikayet Et
    hani borç yapılandırılmıştı.sezon boyu maç kazanıldı üstüne şampiyoluk.lisansı elinde topçular alındı(nasıl mantıksa takım çöplüğe döndü).eee buna rağmen borç ikiye katlandı.döviz kuruyla seyirci hasılatına bağlayamazsın bütün bunları hesap ver sayın ağaoğlu.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçen sene Ankaradan gelip bayrak sallayanlar yardıma çağırın diyeceğimde onlarda kendi derdine düşmüş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle