Trabzonspor'dan herkese ters köşe! İkinci kez göreve gelecek

Seçim sonrası yeni teknik direktörünü belirleyecek olan Trabzonspor'da Samet Aybaba'nın takımın başına geleceği iddia edildi.

GİRİŞ 15.03.2023 13:55 GÜNCELLEME 15.03.2023 15:05
Bu Habere 76 Yorum Yapılmış

25-26 Mart tarihlerinde gerçekleşecek olağanüstü kongre ile yeni başkanını seçecek Trabzonspor'da yeni başkan ve yeni teknik direktörün kim olacağı merak konusu oldu. Tüzük gereği söz konusu tarihe kadar bordo-mavili ekipte başkanlık görevinde oturacak olan asbaşkan Ertuğrul Doğan, deneyimli teknik adam Samet Aybaba'ya sıcak bakıyor.

Daha önce de Trabzonspor'u çalıştırmış olan Samet hocanın, sezon sonuna kadar ki en iyi aday olacağı düşünülüyor. Zira camiayı da tanıyan Aybaba, tecrübesi ile bu süreci en iyi yönetecek isimlerin başında geliyor.

Sezonun geri kalan kısmında Türkiye Kupası hedefi bulunan Trabzonspor, daha önce Samet Aybaba ile yine bu kulvarda şampiyonluk yaşamıştı. Tecrübeli hoca ile bu kupadaki hedefini devam ettirmeyi planlayan camia, kritik süreç için en iyi tercihi yapmaya çalışıyor ve Samet hoca ile tekrar zafere ulaşabileceğini düşünüyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 76
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sergen Yalçın veya Aykut Kocaman
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bu ne. Dalga geçiyorp
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Saçmalık..
    Cevapla
  • zeki beldüz 1 yıl önce Şikayet Et
    geri pas yan pas yasaklansın
    Cevapla
  • adnan arif 1 yıl önce Şikayet Et
    o zaman oda gelmesin yanında bu antikayıda getirmesin, eğer öyle bir kararı varsa o da baştan belli eder kendini. Getireceği tek bir kişi var taraftarlar ondan Vakayemeyi istiyor dört gözle bu haberi bekliyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle