Ahmet Ağaoğlu aday olacak mı? Kendisi açıkladı

Ahmet Ağaoğlu, "Üzülerek ifade etmek isterim ki gerçekleşecek olan olağanüstü genel kurulda yeniden aday olmam mümkün değil" dedi.

Ahmet Ağaoğlu aday olacak mı? Kendisi açıkladı
Ahmet Ağaoğlu aday olacak mı? Kendisi açıkladı
GİRİŞ 15.03.2023 12:20 GÜNCELLEME 15.03.2023 12:24
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Eski Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, ay sonunda yapılacak olağanüstü genel kurulda başkanlığa aday olmayacağını açıkladı.

Kulüp başkanlığı görevinden istifa eden Ağaoğlu, AA muhabirine, ay sonunda yapılacak olağanüstü genel kurulda aday olup olmayacağına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Açıklamalarında bordo-mavili camiaya seslenen Ağaoğlu, "Yapmış olduğunuz çağrılara ve vermiş olduğunuz desteğe bir kez daha çok teşekkür ediyorum ancak üzülerek ifade etmek isterim ki gerçekleşecek olan olağanüstü genel kurulda yeniden aday olmam mümkün değil." dedi.

"Değerli Trabzonsporlular, geçtiğimiz günlerde Trabzonspor yönetim kurulunun olağanüstü seçim kararı aldığını ve bu karardan sonra başkanlık görevinden ayrıldığımı kamuoyuyla paylaşmıştım." diyen Ağaoğlu, "Görevime devam etme noktasında gerek telefonla arayarak, gerekse de sosyal medyadan destek veren herkese şükranlarımı sunuyorum. Görev yaptığım beş sene boyunca büyük başarıların altına hep birlikte imza attık. Kazanmış olduğumuz dört kupada da her zaman söylediğim gibi, en büyük pay sahibi sizlersiniz. Camiamıza yaşatmış olduğunuz bu büyük mutluluk için bir kez daha siz büyük Trabzonspor taraftarlarına şükranlarımı arz ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Taraftarlara, yeniden aday olması için yaptıkları çağrıya teşekkür eden Ağaoğlu, "Vermiş olduğunuz desteğe bir kez daha çok teşekkür ediyorum ancak üzülerek ifade etmek isterim ki gerçekleşecek olan olağanüstü genel kurulda yeniden aday olmam mümkün değil. Bu kararımı anlayışla karşılayacağınız düşüncesiyle hepinize bir kez daha yürekten teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Görev sürem boyunca vermiş olduğunuz desteği ömrümün sonuna kadar unutmayacağım, Allah hepinizden razı olsun, hakkınızı helal edin." değerlendirmesinde bulundu.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • dede 1 yıl önce Şikayet Et
    nazar deydı takıma vısta iki kere sakatlandı defas aynı forvetler iş yok
    Cevapla
  • Efe 1 yıl önce Şikayet Et
    Avcı ya 3yıllık sözleşme yaptığı gün kendi kuyusunu kazdı Ağaoğlu. Transferde Avcı ya yetki verdi Trabzonspor u batırdı.
    Cevapla
  • Erdo 1 yıl önce Şikayet Et
    Ağaoğlu zaten Ertuğrul Doğan ın kanadıyla uçuyordu. Parasız aday olunmaz, bir nevi danışıklı dövüş gibi, şimdi sıra Doğan a geldi. Bakalım o ne yapacak. Ha bir de son yıllarda elde edilen başarılar sadece Ağaoğluna mal edilmez, bu bir ekip işidir. O yüzden yandık öldük bittik edebiyatı baymaya başladı.
    Cevapla
  • tın li 1 yıl önce Şikayet Et
    gitti trabzon kümeye ...çıkın takıma sahip...yerli oyunculara önem verin dini imanı bütün olanlara..gavura özenenlere prim vermeyin...
    Cevapla
  • 9.köyün delisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Ağaoğlu'nun "genel kurulda yeniden aday olmam mümkün değil" demesi, zorlayıcı bir durumun olduğuna işaret. Tüzükten kaynaklanan bir kısıt olmadığını biliyorum. akla gelebilecek zorlayıcı kısıtlar şunlar mıacaba? 1-Çok ciddi sağlık problemi var (Allah korusun) 2- 200 li yıllarda Özkan Sümer'in istifası sonrası aday olmaması için aldığı rivayet olunan çok ciddi "tehdit ve baskılar" yine mi gündemde? 3- E.Doğan ın yolunu açmak isteyen "derin Trabzonspor" mu devrede?
    Cevapla
  • O k u r 1 yıl önce Şikayet Et
    Akıllı adam bu işlerle bu kadar uğraşmaz...
    Cevapla
  • Ömer 1 yıl önce Şikayet Et
    Milletvekili adayı olabilir...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle