Umut Bozok: Bu galibiyet hocamız ve bütün ekip için

Trabzonspor'un Adana Demirspor'u 4-1 mağlup ettiği mücadelede oyuna sonradan girip bir de gol atan Umut Bozok, mücadele hakkında konuştu.

Umut Bozok: Bu galibiyet hocamız ve bütün ekip için
Umut Bozok: Bu galibiyet hocamız ve bütün ekip için
GİRİŞ 12.03.2023 19:50 GÜNCELLEME 12.03.2023 19:50

Süper Lig'in 25. haftasında Trabzonspor ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi. Karşılaşma Trabzonspor'un 4-1'lik üstünlüğüyle tamamlandı.

Trabzonspor'un galibiyet gollerini; Yusuf Yazıcı, Vitor Hugo, Edin Visca ve Umut Bozok kaydetti. Adana Demirspor'un tek sayısı ise Badou Ndiaye'den geldi.

Takımın son golünü kaydeden forvet Umut Bozok, maç sonunda şu ifadelerle görüşlerini belirtti:

"Bu galibiyet hocamız ve bütün ekip için"

"Abdullah Hoca ve bütün ekibe teşekkür ederim. Değişik bir zaman yaşıyoruz. Bu galibiyet hocamız ve bütün ekip için. Ligin en iyi takımlarından birine karşı oynadık. 10 kişi kalmaları bize yardımcı oldu. Ancak 1-1'den sonra konsantrasyonumuz bozuldu. Sonra kendimize geldik. Sezon sonuna kadar elimizden geleni yapmalıyız. Ayrıca kupa hedefimiz var o da çok önemli."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.