Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu kararı!

Trabzonspor’daki başkanlık ve icra kurulu başkanlığı görevlerinden ayrılan Ahmet Ağaoğlu’nun istifası yönetim kurulunca kabul edildi.

Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu kararı!
Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu kararı!
GİRİŞ 08.03.2023 00:35 GÜNCELLEME 08.03.2023 00:35
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Trabzonspor’da Ahmet Ağaoğlu'nun istifasının ardından olağan üstü kongre sürecine gidilirken, başkan vekili ve asbaşkan Ertuğrul Doğan yönetiminde ilk yönetim kurulu toplantısı yapıldı. Toplantı sonrası alınan kararlar Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirildi.

Trabzonspor’dan KAP’a yapılan açıklamada, Ahmet Ağaoğlu’nun başkanlık ve icra kurulu başkanlığı görevinden istifasının kabul edildiği ve yerine Ertuğrul Doğan’ın görev yapacağı belirtildi. Açıklamada yönetim kurulu üyeliğine ise ilk genel kurul toplantısına kadar görev yapmak üzere Sami Karaman’ın getirildiği de bildirildi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 2
  • OF'lu 1 yıl önce Şikayet Et
    Yıllar sonra bu Sayın başkan ve Avcı bu takımı şampiyon yaptı. Nankörlük etmeyelim, balık hafızalı olmayalım. Takım bu sene kötü diye geçen yılı unutalım mı????Her ikiside tarihe geçti. Bir yıl kötü diye elimizdeki değerleri yok mu sayalım.
    Cevapla
  • Abidikk 1 yıl önce Şikayet Et
    Ali koç ve ağaoğlu. La siz bunlar gibi adamı bulamazsınız. Üstüne para verseniz bulamazsınız.
    Cevapla