Trabzonspor'da erken seçim kararı! Tarih belli oldu

Trabzonspor, 18-19 Mart'ta Seçimli Olağanüstü Genel Kurul kararı alındığını açıkladı.

Trabzonspor'da erken seçim kararı! Tarih belli oldu
Trabzonspor'da erken seçim kararı! Tarih belli oldu
GİRİŞ 02.03.2023 22:34 GÜNCELLEME 03.03.2023 10:41
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan Trabzonspor’da Ahmet Ağaoğlu başkanlığındaki yönetim kurulu, takımın kötü gidişatı ve mali problemler nedeniyle son yapılan yönetim kurulu toplantısında olağanüstü kongreye gitme kararı aldı. 

Bugün olağanüstü kongreye yönelik yapılan hazırlıklarda yönetim kurulu üyelerinden kongreye gidilmesi için imza toplandı. 

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, "Tüzüğümüzün 30. maddesine istinaden kulübümüzün Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu’nun aşağıdaki gündemle 18-19 Mart 2023 tarihlerinde “Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Trabzon” adresinde saat 09.00’da yapılmasına,

Çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantının, çoğunluk aranmaksızın, aynı gündemle 25-26 Mart 2023 tarihlerinde “Hayri Gür Spor Salonu Trabzon” adresinde 09.00 – 16.00 saatleri arasında yapılmasına karar verilmiştir." ifadelerine yer verildi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 14
  • Cezeri 1 yıl önce Şikayet Et
    Yyy basit bir arama yap Trabzon havalimanı ve Ahmet Ağaoğlu diye, divan toplantısında bak bakalım neler demiş. Haddini aşmış mı aşmamış mı?
    Cevapla
  • Kaysi 1 yıl önce Şikayet Et
    Normal Operasyon biti trabzonu satilmis sampiyon yapti görev tmm .
    Cevapla
  • POLAT 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar bu nasıl bir ayıptır ya, onca sene sonra takımı şampiyon yaptılar, bu kadar mı yarı yolda bırakılır bu insanlar. her sene şampiyon olunmaz dünyada böyle bişe yok . tam destek olmamız lazım başkana
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    yanlış karar bence, daha sabırlı olup önümüzdeki sezon planları yapılmalı
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğru karar başarısızlık yetti .Yönetim ve avcı gitmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle