Flaş karar! Trabzonspor seçime gidiyor

Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Ahmet Ağaoğlu başkanlığındaki Bordo-Mavili yönetimi olağanüstü kongreye gitme kararı aldı.

GİRİŞ 02.03.2023 14:00 GÜNCELLEME 02.03.2023 22:34
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezonun şampiyonu Trabzonspor olağanüstü genel kurula gidiyor.

Kongre tarihi ve sürecin nasıl ilerleyeceği henüz netlik kazanmış değil.

Bordo-mavili takımda Muharrem Usta'nın ardından başkanlığa seçilen Ahmet Ağaoğlu, 2018 yılında göreve gelmişti. Ahmet Ağaoğlu daha önce Kulüpler Birliği Vakfı başkanlığı da yapmıştı.

Ağaoğlu yönetiminde bordo-mavili ekip Süper Lig, Türkiye Süper Kupası (2) ve Türkiye Kupası kazandı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 16
  • mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    fedarasyon baskanlığı için klubu bırakıyor bencede dogru
    Cevapla
  • O k u r 1 yıl önce Şikayet Et
    Ağaoğlu aday olmayacağım diyerek mi seçime gidiyor. Güven tazelemek için mi? Eğer bir daha aday olmamak için seçime gidiyorsa kendi adına çok güzel bir iş yapıyor. Çünkü futbol taraftarlığı gibi akla uygun olamayan bir işe Ağaoğlu gibi bir akllı adamın başkanlık etmesi gereksiz bir şeydi... Not: Bu sözü sadede TS için değil akıllı bütün kulüp başkanları için söylüyorum.
    Cevapla
  • Ahmet Gümüştaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş adamı harcamak çok kolay onemlı olan ınsanları kazanmak ne yapsı sayın başkan kulüple yatıyor kulüple kalkıyor bırde Abdullah avcı ıyı bır hoca unutmayın Arsenal’in basındakı hoca Fransız Arsen wagner 17 yıl takımı calıstırdı fakat hıc bır başarısı olmamasına rağmen orda kaldı kolaymı sanıyorsunuz hoca ve başkan gelsın takımı şampıyon yapsın en azından bır hocaya 4 yıl lazım sabredın hocayı ve başkanı dövmeye kalkmayın sabır bıraz 38 sene sonra şampıyon olmuşsun ne yanı hersenemı şampıyon olacaktık
    Cevapla
  • cr7 1 yıl önce Şikayet Et
    Başkana sözüm yok ama avcı ya hoca diyorsan sen çok futbol cahilisin kardeş. geçen senden beri top oynamıyıor takım. rahat izlediğin 3 maç sayabilirmisin. 3 yılda alt yapıdan oyuncu çıkmaz mı trabzon gibi şehirde
    Cevapla
  • Mulagalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyon takımı dağıt sonra seçime gidiyoruz de AVRUPADA BÜTÜN KUPALARDA ILK MAÇLARDA ELENİP REZALET REKORU KIRDINIZ WAKAME yi niye gönderdiniz ŞAMPİYON TAKIMI neden dağıttınız .
    Cevapla
  • HACI 1 yıl önce Şikayet Et
    Konya sporunda acilen seçime gitmesi lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle