Hamsik futbolu bırakacak mı? Menajerine açıkladı

Trabzonspor'da sakatlığı sebebiyle bir süre sahalardan uzak kalan Marek Hamsik'in futbola devam edip etmeyeceği ile ilgili menajerine açıklamada bulunduğu öne sürüldü.

Hamsik futbolu bırakacak mı? Menajerine açıkladı
Hamsik futbolu bırakacak mı? Menajerine açıkladı
GİRİŞ 27.02.2023 10:03 GÜNCELLEME 27.02.2023 10:08
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'da geleceği en çok merak edilen isimlerin arasında yer alan Marek Hamsik kararsız. Geçtiğimiz sezon kazanılan şampiyonluğun mimarlarından olan ancak bu sezon yaşadığı sakatlıklarla formunu düşüren Slovak yıldızın, geçen hafta teknik direktör Abdullah Avcı ile bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.

"Marek Hamsik 3 ay daha buranın futbolcusu"

Bu görüşmenin detaylarını açıklamayan Abdullah Avcı, "Marek şu an itibarıyla 3 ay daha buranın futbolcusudur. İnsan çok sevdiği şeyi, uzun süre oynadığı bir durumdan, kolay kolay uzaklaşmak istemez. Bunun dışında kendiyle ilgili olan şeyleri kendi paylaşır" demişti.

Kararını henüz vermedi

Takvim gazetesinde yer alan habere göre Marek Hamsik'in, teknik direktör Abdullah Avcı'ya sezon sonuna kadar futbol oynama yönündeki arzusunu ilettiği ve bu zaman dilimindeki fiziksel durumuna bakarak bir değerlendirme yapacağını söylediği de kaydedildi. Hamsik'in menajerine de, "Futbol tutkum devam ediyor. Henüz geleceğimle ilgili bir karar vermedim" dediği öğrenildi. 35 yaşındaki futbolcu bu sezon tüm kulvarlarda 22 maça çıkıp 2 gol, 1 asiste imza attı. Hamsik'in kontratı sezon sonu bitecek.

KAYNAK: TAKVİM
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Kutahyali 1 yıl önce Şikayet Et
    Asıl yatarak parakazanmak maharet
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar az oynayan Hamsik bile 2 gol attı ama Abdülkadir daha siftah yapmadı.
    Cevapla
  • Ts'li 1 yıl önce Şikayet Et
    Keşke çıkıp oynasa da bizde görsek o tutkuyu. Neredeyse bir yıldır yatarak para alıyor.
    Cevapla