Trabzonspor'dan açıklama! "Derin üzüntüsü içindeyiz"

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Basel ile İsviçre’de oynanan müsakayı 2-0 kaybederek Avrupa defterini kapatan Trabzonspor üzüntülerini dile getirdi.

Trabzonspor'dan açıklama! "Derin üzüntüsü içindeyiz"
Trabzonspor'dan açıklama! "Derin üzüntüsü içindeyiz"
GİRİŞ 24.02.2023 16:22 GÜNCELLEME 24.02.2023 16:28
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

UEFA Konferans Ligi son 16 Play-Off Turu'nda İsviçre'nin Basel ekibi ile eşleşen ve rakibine elenerek Avrupa'ya veden eden bordo-mavili kulüpden yapılan açıklamada, "UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Basel ile İsviçre’de oynadığımız, birlik ve beraberliğimizi tüm dünyaya haykırdığımız müsabakaya binlerce km uzaktan kulüp farkı gözetmeksizin gelerek takımımızı destekleyen 15 bine yakın taraftarımız ve tüm futbol severlere şükranlarımızı arz ediyoruz. Müsabakanın sonucunda beklentilerinizi karşılayamamış olmanın derin üzüntüsü içindeyiz" ifadeleri kullanıldı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 17
  • İsmail 1 yıl önce Şikayet Et
    Tüm ulusu sevince boğacakken hüzne boğdular yakışmadı
    Cevapla
  • Kadir 1 yıl önce Şikayet Et
    Numaracılar sizi...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon spor 50 milyon avro kaybetti neden
    Cevapla
  • ssss 1 yıl önce Şikayet Et
    avcı nın onuru varsa istifa eder gerçi bizim ülkemizde 25 yıldır bu istifa çalışmıyor görevden alma yada affet oluyor
    Cevapla
  • Hakikat 1 yıl önce Şikayet Et
    Süperlig şampiyonu... başarıya futbola bakarmısın... Şampiyonluğu ne denli hakkettiği ve nasıl şampiyon olduğu ortada... Avrupada hakemler kollamayınca işte ancak bukadar... Ülke puanına verdiği katkıya da bir bakın.... Rezil Trabzon avrupada hiçbirzaman bir işi yok bundan sonra da gitmesin daha iyi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle