Ahmet Ağaoğlu'ndan başkanlara teşekkür!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Basel maçında takımı yalnız bırakmayan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve diğer kulüp başkanlarına teşekkür etti.

Ahmet Ağaoğlu'ndan başkanlara teşekkür!
Ahmet Ağaoğlu'ndan başkanlara teşekkür!
GİRİŞ 21.02.2023 12:54 GÜNCELLEME 21.02.2023 12:54

UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off ilk müsabakasında Trabzonspor, geçen hafta sahasında konuk ettiği Basel’i 1-0 mağlup ederek 23 Şubat Perşembe günü oynanacak rövanş maçı öncesi önemli bir avantaj elde etmişti.

Temsilcimize bu karşılaşmada diğer rakip taraftarları ve kulüp başkanlarından da destek gelirken Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu da kulübün resmi sitesi aracılığıyla teşekkürlerini sundu.

Ahmet Ağaoğlu'nun açıklaması şu şekilde:

“Ülkemizi hüzne boğan deprem felaketi sonrası UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde oynadığımız ve tüm gelirini AFAD’a bağışladığımız Basel maçına milletçe gösterdiğimiz hassasiyet, birlik ve beraberlik içimizi bir nebze de olsa ısıtmıştır.

Olumsuz hava koşullarına rağmen stadyuma gelen, bilet alan, depremzedelerimize aktaracağımız geliri arttırmak için hatıra biletlere ilgi gösteren ülkedeki tüm sporseverlere, çağırımızı cevapsız bırakmayarak maça gelen federasyon başkanımız başta olmak üzere diğer kulüplerimizin başkan ve yönetim kurulu üyelerine sonsuz teşekkürlerimizi sunarım”

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.