Ahmet Ağaoğlu açıkladı! "Gelirler bağışlanacak"

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Trabzonspor yönetimi olarak Basel maçından elde edilecek olarak gelirin depremzedelere gönderilmesi yönünde karar aldık." dedi.

Ahmet Ağaoğlu açıkladı! "Gelirler bağışlanacak"
Ahmet Ağaoğlu açıkladı! "Gelirler bağışlanacak"
GİRİŞ 09.02.2023 19:58 GÜNCELLEME 09.02.2023 20:02
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Kulüpler Birliği ile Türkiye Futbol Federasyonu arasında yapılan toplantının ardından açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Trabzonspor yönetimi olarak Basel maçından elde edilecek olarak gelirin depremzedelere gönderilmesi yönünde karar aldık. Almanya'da büyük bir takımla 50.000 kişilik statta yapılacak maçın gelirinin tamamını depremzedelere bağışlanması yönünde planımız var. Geçerliliğini koruyor. Araya sıkıştırabilirsek ciddi bir gelir elde edebileceğimizi düşünüyorum." dedi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • SPOR 1 yıl önce Şikayet Et
    spor bizim için ayrı bir yerdir. ancak söz konusu VATAN olursa spor kavramı kalkar. herkes canını dişine takar birlik ve beraberlik içinde mücadele eder. Kurtuluş savaşında olduğu gibi. Çanakkalede olduğu gibi. Kahraman Maraşta olduğu gibi. VE bunun gibi birçok yerde olduğu gibi. ALLAH ( C.C. ), depremde hayatlarını kaybetmiş olanlarını cennetine kabul eylesin .AMİN
    Cevapla
  • RizeliAli 1 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim kesinlikle haklısın
    Cevapla
  • Komando 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın başkan Fenerbahçe ile yapınız iki takım ve taraftarı arasında sıcak bağ kurmak için en uygun zaman bir Fenerbahçeli olarak sporun saha içinde kalması taraftarıyım
    Cevapla
  • Sakaryalı 1 yıl önce Şikayet Et
    inanın çok iyi olur şu üç günlük dünyada artık bitsin bu düşmanlık
    Cevapla
  • Prens Cumong 1 yıl önce Şikayet Et
    Harika bir fikir. Bir Trabzonspor taraftarı olarak çok yerinde bir karar olur
    Cevapla
  • orhann 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah razi olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle