Hamsik futbolu bırakıyor mu? Veda sinyalini verdi...

Trabzonspor’un Slovak oyuncusu Marek Hamsik, sembolü olan saç stilini değiştirdi. Kendisiyle özdeşleşen saçlarını kestiren Hamsik’in sakatlığı sonrasında yaptığı bu hareketi futbolu bırakacağı şeklinde yorumlandı.

Hamsik futbolu bırakıyor mu? Veda sinyalini verdi...
Hamsik futbolu bırakıyor mu? Veda sinyalini verdi...
GİRİŞ 02.02.2023 00:56 GÜNCELLEME 02.02.2023 00:56
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'un tecrübeli oyuncusu Marek Hamsik, takımının Antalyaspor ile karşılaştığı saatlerde dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Sağ baldır bölgesinde kas yaralanması yaşayan ve tedavi sürecinde ülkesine giden yıldız futbolcu, kendisiyle özdeşleşen saç stiline veda etti.



Sosyal medya hesabından video paylaşan Hamsik’in, kuaför koltuğunda saçlarının üst kısmını kestirdiği görüldü.

Uzun süren sakatlıkları nedeniyle futbola veda etmeye hazırlanan Slovak yıldızın imajını değiştirmesi, futbolu kesin olarak bırakma kararı aldığı şeklinde yorumlandı. 

Trabzonspor’un başarılı oyuncusu Hamsik, geçmişte verdiği bir röportajda, saçlarını kestirdiğinde futbolu bırakacağını söylemişti.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hamsik TSde kalsın çalışsın İleride Tek.direktör olsun.
    Cevapla
  • mahmuthan 1 yıl önce Şikayet Et
    bıraksın artık.ts yerine hemen transfer yapmalı.1 senedir hep sakat
    Cevapla
  • Gurbetçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu şekil toplum içinde adam ğibi muamele ğörür. Öbür türlü. Belkim çoğu kişi inanmayacak. Avrupa böyle. Tipleri dişliyor. Dövmeli biri. Mesela ofislere arıza boya badana vs. Kimse istemiyor bilakis. Şahit oldum. Hemde öz vatandaşlarını birolarda istemediler. Onun için özlenenlere küpe olsun
    Cevapla
  • Salih 1 yıl önce Şikayet Et
    Ancak adam olmuş :)
    Cevapla